G-CV0ZL47F6D
USD32,46
EURO34,87
GBP40,77
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.433,20
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Yazlık triko koleksiyonu: Knitss Beautiful Flora

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birbirinden farklı kullanımlarıyla zengin bir koleksiyon çıkaran Knitss, bu yaz için hazırladığı yazlık triko koleksiyonu ile iddiasını ortaya koyuyor.

Çağdaş triko markası KNITSS, tatillerinizin vazgeçilmez stili olmaya devam ediyor. Hem gündüz, hem de akşam için uygun parçalar bulunduran Knitss Beautiful Flora koleksiyonu, rahat kullanımı ile bu yaz da tatillerinizde sizlere eşlik ediyor.

“Sustain the Fashion” (Modayı Sürdür) söylemi ile modada sürdürülebilirliğe dikkat çekmek isteyen KNITSS, Beautiful Flora koleksiyonuna, doğal kaynakların korunması ve yaşam alanlarının devamlılığı için, sürdürülebilir materyalleri kullanarak hayat vermeye devam ediyor.

Knitss 2021 Yaz Koleksiyonu’nda yer alan parçalarıyla; dinamik, stiline güvenen ve güçlü kadınların tercihi oluyor. Birbirinden farklı kullanımları ile zengin bir koleksiyona sahip olan Knitss, bu yaz için hazırladığı renk paletiyle de iddiasını ortaya koyuyor.

Beautiful Flora’da; limon, şeftali, turkuaz, mint gibi ferahlatıcı çizgiler yer alıyor.

Triko elbiseler ve takımlar kendinizi rahat, şık ve farklı hissetmenizi sağlıyor. Ürünlerin vermiş olduğu hafiflik duygusu ise yaz sıcaklarında ferahlatıcı bir etki yaratıyor.

Hem gündüz sahilde, bikini veya mayo üzerine kullanabileceğiniz, hem de şık bir davete tercih edebileceğiniz bu koleksiyon, yazın tatil beldelerindeki keyifli gezilerinizde sizlere eşlik ediyor.

KNITSS Yaz 2021 “Beautiful Flora” koleksiyonu ile özgün tasarımlarıyla zamansız bir stilin anahtarını sunuyor.

KNITSS, %100 organik pamuk Global Organik Tekstil Standardı “GOTS” sertifikası ve ormanlarda biyo çeşitliliğin korunmasına yardımcı olan ve doğadan aldığını doğaya geri vermek ilkesini benimseyen ‘’FSC’’ sertifikalarına sahip olarak, bugün olduğu gibi yarın da sürdürülebilir bir dünya felsefesiyle koleksiyonlarını tasarlamaya devam etmeyi hedefliyor.

Hayatın akışında kendini keşfetme, kendine zaman ayırma ve kendi olma yolculuklarında kadınlara eşlik eden KNITSS tasarımları, İstanbul Akmerkez AVM, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi ve Ankara Armada AVM, KNITSS mağazalarında sizleri bekliyor.

Dilerseniz yenilenen www.knitss.com online alışveriş sitesinden de evinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Knitss Beautiful Flora yazlık triko koleksiyonunda yer alan tüm ürünleri ve fiyatlarını öğrenmek için fotoğraf galerimizi gezebilirsiniz.

triko,modern triko,yazlık örme elbise,yazlık triko,knits beautiful flora koleksiyonu,beautiful flora,knitss yeni sezon,devamı…,yeni sezon trikolar

pudra
Yazlık triko koleksiyonu: Knitss Beautiful Flora

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!