G-CV0ZL47F6D
USD32,53
EURO34,90
GBP40,78
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Hemington İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu görücüye çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hemington, yeni sezon koleksiyonuna, doğal pamukluların dokusu, saf keten ve ipek karışımlarının teninizde hissettirdiği yumuşaklık eşlik ediyor.

Hemington İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu ‘Mediterranean Odyssey’ erkekleri Akdeniz’de nefes kesen bir yolculuğa davet ediyor. Bu yolculukta demirlenen her liman, Hemington’ın renkli koleksiyonu için ilham kaynağı oluyor.

Akdeniz coğrafyasının kültür ve tarihini yansıtan desenleri ve parlak renkleriyle tasarlanan yeni sezon koleksiyonuna, doğal pamukluların dokusu, saf keten ve ipek karışımlarının teninizde hissettirdiği yumuşaklık eşlik ediyor. Hemington, sürdürülebilirlik sözüyle tasarımlarını bu sezonda da en doğal dokularla sunuyor.

Hemington “Mediterranean Odyssey” koleksiyonu 4 renk ve desen temasından oluşuyor.

Yolculuğun başlangıcı ‘Marmara’ . Bölgenin tonları, renklerdeki tezatlar, efsanelere konu olan lale ve dekoratif çiçek desenleri, haki, adaçayı ve kenevir yeşili baştan çıkarıcı bakır yeşil, zümrüt ve yosun renkleriyle buluşuyor. İkinci durak ‘Adriatic’. Adriyatik kıyılarının yüksek uçurum ve falezleri, girintili koyları, özgün coğrafyası, bitki örtüsü ve Roma dönemine ait eserleri ilham kaynağının temelini oluşturuyor. Mozaik ve çini desenler siyah, gümüş gri, sütlü kahve renklerinin gül kurusu ve fuşya tonlarındaki kontrastlığında hayat buluyor.

Ilıman denizlerin serin rüzgarları yüzünüze çarparken, üzerinizdeki Hemington tasarımları nefes alıyor.

Seyahat tüm heyecanıyla Güney Fransa kıyılarında devam ediyor. Güneşin derin mavi deniz tonları ile buluştuğu ‘Ligurian’, Hemington için bir diğer ilham kaynağı. İkonik Burbon Zambağı deseni koyu lacivert, indigo, beyaz, limon, yasemin çiceği ve kiremit kırmızısı gibi canlı ve iç açıcı bir renk paleti ile buluşuyor. Yolculuğun son durağı ‘Aegean’. Bu temada Ege adalarının doğal güzellikleriyle buluşuluyor. Mermer beyazı, bej, kil rengi, turuncu ve açık mavi tonlar sıcak yaz günlerine eşlik ederken, dalga ve labirent desenleri engin Ege kültürünün içine çekiyor.

Elbette koleksiyondaki her bir ürün Hemington doğallığını sonuna kadar yaşatıyor.

Hemington’ın Alamet-i Farikası: Triko

Dünyanın eşsiz elyaflarından el emeği ile örülen yazlık triko pololar incecik yüzeyleri ile cildin nefes almasını sağlarken, sezonun da en favorisi oluyor.

İnce Ege pamuğu ve süper ince Pima pamuktan oluşan tişörtler, tiril tiril keten gömlekler, keten lounge pantolonlar ve incecik örgü keten trikolar, yazlık pantolonlar, çabuk kuruyan kumaşlardan mayolar, sofistike ayakkabı ve kemerlerle Hemington erkekleri gündüzden geceye tüm sezon boyunca stilini konuşturuyor.

Hemington tasarımları; İSTANBUL Akmerkez AVM, Akasya AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, Aqua Florya AVM, Viaport Avm, ANKARA Armada AVM, BURSA Korupark AVM, İZMİR Hilltown AVM, Bodrum Midtown, Mandarin Oriental Bosphorus mağazalarında

hemington,triko,erkek triko,triko modelleri,akdeniz esintisi,hemington ilkbahar-yaz 2022 koleksiyonu,ince triko,devamı…,ince erkek triko

pudra
Hemington İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu görücüye çıktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!