G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Blue Diamond pırlanta yüzük koleksiyonu büyülüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blue Diamond pırlanta yüzük koleksiyonu büyülüyor!

Pırlanta kadınlar için büyük bir tutkudur. Her tarzda kadının hayalini kurmuş olduğu bir pırlanta tasarımı mutlaka olacaktır. Bazı kadınlar göz alıcı ve dikkat çekici olmayı sevmektedir. Bu cesur kadınlar için çok özel pırlanta tasarım ürünler bulunmaktadır. Ya da her zaman sade ancak kaliteli ve asil olmayı tercih eden kadınlar vardır ki, bunlar için de pırlanta modeller vazgeçilmez aksesuarlardır.

Blue Diamond tasarımları her zevkten kadın için hazırlanmış olan çok geniş bir koleksiyondur. Her sezon en yeni ev trend çizgilerle yenilenen muhteşem Blue Diamond koleksiyonları kadınların hayallerini süslemektedir. Bazen tek bir parça Blue Diamond ile ışıl ışıl olabilen kadınlar, bazen bu takılar set halinde kullanarak tüm güçlerini ve cesaretlerini ortaya koymaktadırlar. Sizlerde hangi grupta olursanız olun, size özel olarak hazırlanmış olan Blue Diamond tasarımını satın almak için en uygun fiyatlardan faydalanabilirsiniz.

Blue Diamond markasının en özel koleksiyonlarından olan pırlanta yüzük koleksiyonları tek başına yaşayan ya da birine bağlı olan ve sadakat duygusu taşıyan tüm kadınlar için çok özeldir. Tek başına yaşayan kadınlar için gücü ve özgürlüğü simgeleyen pırlanta yüzükler evli ya da bir birlikteliği olan kadınlar içinse aşkı ve sadakati simgelemektedir.

14 şubata özel pırlanta yüzük kampanyaları

Blue Diamond markası yılın her günü en uygun fiyatlı pırlanta yüzük modellerini satmayı hedeflemektedir. Kadınlara özel günlerde ise yapmış olduğu muhteşem kampanyalarla inanılmaz fiyatlarda pırlatan yüzük satışı yapmaktadır.

Sizlerde hediye olarak eşinize ya da sevgilinize çok özel bir pırlanta yüzük satın almayı planlıyorsanız Sevgililer gününe özel olarak hazırlanmış olan % 50 + % 10 indirim kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Muhteşem bir beştaş pırlanta yüzük için çok özel fiyatlara göz atabilirsiniz. Her kadının kabine dokunan ve inanılmaz bir etki yaratan beştaş modeller en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Yine pırlanta tamtur modeller için Blue Diamond koleksiyonlarına göz atabilirsiniz. Komple ve sıralı olarak pırlanta taşlarla hazırlanmış olan tamtur yüzük modelleri hem özel günler hem de gündelik kullanım için tercih edilmektedir. 

Blue Diamond pırlanta yüzük koleksiyonu büyülüyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!