G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO34,80
GBP40,73
BIST10.250,19
GR. ALTIN2.394,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

“Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi” Şanlıurfa’da tanıtıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi” Şanlıurfa’da tanıtıldı / Haberin Peşinde Urfa

MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman Akgül, Şanlıurfa’da gerçekleştirilen “Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi” (METYAP) tanıtımına katıldı.

MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman Akgül, Şanlıurfa‘da gerçekleştirilen “Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi” (METYAP) tanıtımına katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) kapsamında kente gelen Akgül, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ŞUTSO) düzenlenen programa katıldı.

Toplantıda konuşan Akgül, mesleki eğitim merkezlerinin işleyişinden ve yapılan mevzuat değişikliklerinden bahsederek, mesleki eğitimin önemini anlattı.

2021 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genelgesiyle “Ahi Evran Yılı” olarak ilan edildiğini hatırlatan Akgül, Ahiliğin önemine değinerek mesleki eğitim merkezlerinin bu anlayışla ara eleman yetiştirildiğini vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ise mesleki eğitim merkezlerinin ülke ekonomisi ve gençlerin istihdamı açısından büyük önem arz ettiğini anlatarak, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün yetiştirilmesine büyük katkı sağlandığını aktardı.

Toplantıya, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Selçuk Karakuş, Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Ferhat Emre, okul müdürleri ve sektör temsilcileri katıldı.

milli eğitim bakanlığı,Mesleki Eğitim,Şanlıurfa,Ticaret,Güncel, , mesleki, eğitimi, tanıtma, yaygınlaştırma, projesi, şanlıurfa, tanıtıldı

“Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi” Şanlıurfa’da tanıtıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!