G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

DEVA Partisi Urfa’da İl Başkanlığı için çalışmalarını sürdürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrasi ve Atılım Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Essum Aslan, “Şanlıurfa’ya hitap edecek güçlü bir isim için yoğun bir mesai harcıyoruz. Haziran ayının sonuna kadar il başkanını netleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi ( Deva Partisi) kuruluşunun 2. ayında hızla teşkilatlanma çalışmaları başladı ve şu an çalışmalar artan bir tempo ile devam ediyor.

Parti kurma çalışmalarını tamamlayan Ali Babacan ve kurucular kurulu üyeleri, il ve ilçe teşkilatlanmaları için çalışmalarını sürdürüyor. Partinin Şanlıurfa İl Başkanı’nın kim olacağı büyük bir kesim tarafından merak ediliyor.

TEŞKİLATLANMA DEVAM EDİYOR
Ali Babacan liderliğinde Mart ayında kuruluşu gerçekleşen Demokrasi ve Atılım Partisi ( Deva Partisi) Şanlıurfa’da teşkilatlanma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Teşkilat çalışmaları kapsamında Başkan M.Emin Ekmen, Koordinatör Kerem Altun, Essum Aslan, Bekir Sıtkı Aslan ve Alper Akalın’dan oluşan 5 kişilik komisyon kurulduğu öğrenildi. Şanlıurfa’da yakın bir zamanda teşkilatlanması beklenen Deva Partisi’nin muhtemelen önümüzdeki günlerde il başkanını ve 3 kişiden oluşan kurucu heyetin netleştireceği ileri sürüldü. 3 kişilik il kurucu heyeti için 9 kişilik isim önerisi yapılacağı öğrenildi.


BAZILARI KENDİ BAŞVURDU, BAZILARINI VATANDAŞLAR ÖNERDİ
Şanlıurfa’da il başkanı olmak için Deva Partisine çok sayıda başvuru yapıldığı öğrenilirken, bazı isimler kendileri başvuru yaparken, bazılarının ise vatandaşlar tarafından komisyona önerildiği öğrenildi. 43 aday ile ilgili değerlendirmeler yapıldığını ve bunun bir komisyon raporu ile Genel Merkez Yönetim Kuruluna sunulacağı bildirildi.

ŞANLIURFA GENELİNE HİTAP EDECEK BİR İSİM ARANIYOR
Şanlıurfa İl Başkanlığı için yapılan başvuruları titizlikle inceleyen komisyon, teşkilatlanmada genç ve kadın adaylara da ağılık verecek. İl başkanlığı için Şanlıurfa’daki tüm kesimleri temsil edecek dinamik bir isim arayışının olduğu Şanlıurfa’nın dokusuna uygun bir yönetim kadrosunun hedeflendiği bilgisi verildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Essum Aslan, gelinen mevcut süreçte Ruha Haber Ajansı’na konuştu.

“ŞANLIURFA’YA HİTAP EDECEK GÜÇLÜ BİR İSİM İÇİN YOĞUN BİR MESAİ HARCIYORUZ”
Demokrasi ve Atılım Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Essum Aslan, Şanlıurfa’ya hitap edecek bir isim için yoğun mesai harcadıklarını ifade ederek, “Bilindiği gibi Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde Demokrasi ve Atılım Partisi’nin kuruluşu Mart ayında gerçekleşti. Biz de Şanlıurfa’da çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyor ve Şanlıurfa’ya hitap edecek güçlü bir isim için yoğun bir mesai harcıyoruz. Geniş istişare çalışmaları neticesinde yapılan değerlendirmeler ile belirlenen isimler, parti genel merkezine sunularak Haziran ayının sonuna kadar il başkanı ve temsil heyeti düzeyinde netleşmiş olacak” dedi.

ŞANLIURFA TEŞİLATLARI İÇİN 1500 KİŞİLİK GÖNÜLLÜ KADROSU HAZIR
Ali Babacan’ın parti kuracağını belirttiği bir televizyon programının ardından www.alibabacan.com.tr adresine yapılan gönüllü başvurularının yanında parti kurulduktan sonra oluşturulan www.devapartisi.org adresine yapılan üyelik başvuruları çerçevesinde Şanlıurfa ili özelindeki başvuruların 1500’ü aştığı bildirildi. İl başkanı, kurucu heyet ve il binası belli olduktan sonra tüm üyeler ile il ve ilçe teşkilatları ile ilgili görüşmeler yapılacağı duyuruldu.

ALİ BABACAN, TEŞKİLATLARIN KURULMASININ ARDINDAN SAHAYA İNİYOR

İl başkanı ve il binası belirlendikten sonra Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da Anadolu ve Trakya turları kapsamında açılışlara katılacağı tahmin ediliyor.

www.gaphaberleri.com

DEVA Partisi Urfa’da İl Başkanlığı için çalışmalarını sürdürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!