G-CV0ZL47F6D
USD32,31
EURO34,67
GBP40,77
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.407,90
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Viranşehirliler ve Ceylanpınarlılar Özşavlı’dan memnun değil!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da Ruha Haber Ajansı’nın yaptığı ankette Viranşehirliler ve Ceylanpınarlılar’ın Milletvekili Halil Özşavlı’dan memnun olmadığı görüldü.

Sık sık sosyal medya üzerinden yaptığı çıkışlarla gündeme gelen Ak Parti Milletvekili Halil Özşavlı’dan vatandaşlar memnun değil.

YÜZDE 85,3 MEMNUN DEĞİL

Kentin nabzını tutmaya devam eden Ruha Haber Ajansı son zamanlarda sosyal medyadan tepki gören Ak Parti Milletvekili Halil Özşavlı ile ilgili bir anket başlattı. Başlatılan ankette Milletvekili Halil Özşavlı’nın seçim bölgesi olan Viranşehir ve Ceylanpınarlı vatandaşlara “Viranşehirliler ve Ceylanpınarlılar Vekil Özşavlı’ndan memnun musunuz?” diye soruldu.

Bir haftadan bu yana başlatılan ankete kent genelinde 5 bin 124 kişi katıldı. Ankete katılım sağlayan 4 bin 369 kişi yüzde 85.3 ile Milletvekili Özşavlı’ndan memnun olmadığını dile getirirken, ankete katılan 755 kişi ise yüzde 14.7 ile Özşavlı’ndan memnun olduğunu dile getirdi.

KÜÇÜK İSRAİL ÇIKIŞI İLE GÜNDEME OTURMUŞTU

Sık sık sosyal medya üzerinden yaptığı çıkışlarla gündeme gelen Ak Parti Milletvekili Halil Özşavlı’dan vatandaşlar memnun değil. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Ak Parti Milletvekili Halil Özşavlı sosyal medya üzerinden bir canlı yayın yapmış ve yayında Viranşehir’deki bir yer için Küçük İsrail benzetmesini kullanmıştı. Vekil Özşavlı’nın bu benzetmesi ise birçok vatandaştan tepki görmüştü.

VİRANŞEHİRLİLER AKYÜREK’İ ARIYOR!

Şanlıurfa’da AK Parti’den 24.dönem milletvekili olan ve bölge halkıyla olan diyaloğu ile izler bırakan Mehmet Akyürek’i Viranşehirliler şu sıralar arar oldu.

Özellikle seçim bölgesi olan Milletvekili Halil Özşavlı’dan memnun olmayan Viranşehirli vatandaşlar Ak Parti Eski Milletvekili Mehmet Akyürek’e olan özlemlerini sosyal medyada dile getiriyor. Ak Parti’den 24.dönem Şanlıurfa milletvekili olan Mehmek Akyürek Viranşehirlilerin gönlünde iz bıraktı. Öyle ki Mehmet Akyürek milletvekilliği döneminde telefon numarasını bilbordlara yazdırmış ve bu hareketi 7’den 70’e tüm Viranşehirli vatandaşların takdirini kazanmıştı.

RHA AJANS/RHA

Viranşehirliler ve Ceylanpınarlılar Özşavlı’dan memnun değil!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!