G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Uzaktan eğitim ne zamana kadar uzatıldı? Uzaktan eğitim ne zaman bitecek?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Corona virüs salgını nedeniyle okullar 13 Mart’ta tatile girmiş, 23 Mart’tan bu yana da EBA TV üzerinden uzaktan eğitim ile devam ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların açılacağı tarih olarak açıklanan 30 Nisan gününe kısa bir süre kala uzaktan eğitim tarihinin uzatıldığını açıkladı. Peki uzaktan eğitim ne zaman bitecek? Uzaktan eğitim ne zamana kadar uzatıldı?

23 Mart’tan bu yana EBA TV üzerinden uzaktan eğitimle devam edilen 2019-2020 eğitim yılı için bilgiler paylaşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzun süredir en merak edilen konuların başında gelen uzaktan eğitim ne zaman bitecek sorusunu yanıtladı. Peki uzaktan eğitim ne zamana kadar uzatıldı?

UZAKTAN EĞİTİM NE ZAMANA KADAR UZATILDI?

Daha önce okulların açılış tarihi olarak 30 Nisan belirlenmişti. Ancak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bu tarihin Bilim Kurulu tavsiyeleri ve mevcut koşullar göz önünde bulundurularak uzatılabileceğine işaret etmişti.

Bakan Selçuk’un açıklamasına göre; Uzaktan eğitimin 31 Mayıs’a kadar devam etmesi kararlaştırıldı.

Bakan Selçuk’un açıklamalarından satır başları: Uzaktan eğitim şu anda elimizdeki tek seçenek. Uzaktan eğitim üzerine çalışmaya devam ediyoruz. Bu konu ile ilgili tedbirler hayata geçti.

* Sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz en hassas konumuz. Tüm hazırlıklarımızı etraflıca yapıyoruz. 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin EBA Akademik Destek Platformu’na yoğun talebinin farkındayız. Son birkaç gün içinde kayıt olan öğrenci sayısının da 1 milyona yaklaştığını da söyleyebiliriz.

* EBA’da ilk 15 günde ders sayısı 650 bine yaklaştı. Öğrencilerimiz EBA ile zaman kavramından bağımsız olarak çalışmalarını sürdürebiliyorlar.

* Öğrencilerimizin ve velilerimizin bu zorlu süreçte yanlarında olmak için psikososyal desteklerimiz de devreye giriyor.


Uzaktan eğitim ne zamana kadar uzatıldı? Uzaktan eğitim ne zaman bitecek?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!