G-CV0ZL47F6D
USD32,21
EURO35,02
GBP40,82
BIST10.158,63
GR. ALTIN2.467,75
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Üç yılda üç parti değiştirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üç yılda üç parti değiştirdi / Haberin Peşinde Urfa

Eskişehir Hayvanları Koruma Dernek Başkanı aynı zamanda Yenilik Partisi Eskişehir Kurucu İl Başkanı Gülçin Yapıcı, üç yılda üçüncü partisinden de istifa etti. Yapıcı, daha önce İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden de çeşitli gerekçelerle istifa etmişti.

Eskişehir’de Yenilik Partisi Eskişehir Kurucu İl Başkanı Gülçin Yapıcı ile Tepebaşı İlçe Başkanı Erol Çoban görevlerinden ve partiden istifa etti.

ÜÇ YILDA ÜÇ PARTİ

2018 genel seçimlerinde siyasete girdiği Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti Eskişehir Milletvekili aday adayı olarak başvuru yapan Gülçin Yapıcı, geride kalan 3 yıl içerisinde 3 ayrı partiye geçiş yaptı.

2020 yılında üyesi olduğu İYİ Parti’den istifa eden Yapıcı, 2021 yılı Mayıs ayında, Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi’ne (GP) üye oldu ve Gelecek Partisi Eskişehir Odunpazarı ilçe Başkanlığı görevine getirildi.

2021 yılı sonunda GP’den de istifa eden Yapıcı, 2022 yılı Ocak ayında, Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz tarafından kurulan Yenilik Partisi (YP) Eskişehir İl Başkanlığı görevine getirildi.

PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Aynı zamanda avukat olan Gülçin Yapıcı, Yenilik Partisi İl Başkanlığı görevinden ve partiden istifa ettiğini açıkladı. Yapıcı istifasıyla ilgili şunları söyledi:

“Kuruluş sürecinde cansiperane gayretlerimizle bu partiyi yüceltmeye çalıştık. Şehir merkezinde ve ilçelerde tüm gücümüzle partinin büyümesi ve kamuoyu tarafından benimsenmesi için çaba sarfettik.

Ancak geldiğimiz noktada Bizans oyunları ile karşı karşıya geldiğimiz için büyük üzüntü duyuyoruz. Şahsım adına konuşmam gerekirse çağdaş, demokratik, halkın dilinden konuşan, vatandaşla iç içe bir parti özlemiyle yola çıkmıştık.

Ancak görünen o ki siz ne kadar kendinizden özveride bulunursanız arkanızdan da o kadar kuyunuzu kazıyorlar. Tepebaşı ilçe başkanımız Erol Çoban ve ben gördüğümüz lüzum üzerine il ve ilçe başkanlığı görevlerimizden ve parti üyeliğinden istifa ediyoruz.”

Üç yılda üç parti değiştirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!