G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Tuzla Belediyesi 3 cadde için seçenekleri oylamaya sundu: Tuzla’da 3 sandık kuruldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuzla Belediyesi 3 cadde için seçenekleri oylamaya sundu: Tuzla’da 3 sandık kuruldu / Haberin Peşinde Urfa

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın katılımcı yönetişim anlayışı prensibiyle Tuzla’da alınacak kararlara Tuzlalı vatandaşlar da dahil olabiliyor ve karar alma sürecine katılabiliyor. Bu kapsamda Tuzla’nın Yayla Mahallesi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın katılımcı yönetişim anlayışı prensibiyle Tuzla’da alınacak kararlara Tuzlalı vatandaşlar da dahil olabiliyor ve karar alma sürecine katılabiliyor. Bu kapsamda Tuzla’nın Yayla Mahallesi’nde bulunan Fevzi Çakmak Caddesi, Orta Mahalle’de bulunan Gazi Caddesi ve Aydıntepe Mahallesi’nde bulunan 100’üncü Yıl Caddesi’nin kullanım modeline Tuzlalı vatandaşların oyları ile karar verildi. İlgili muhtarlıklarda kurulan sandıklarda saat 10 itibariyle başlayan oy verme işlemi, akşam 17’de tamamlandı. Halk oylamasına katılan Tuzlalı vatandaşlara teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ”Vatandaşlarımızın kullanmış olduğu oylar doğrultusunda kararımızı verdik. Hepimiz için hayırlı olsun. Siz istiyorsunuz, biz de onu yapıyoruz. Sizin istemediğiniz bir şeyi asla yapmadık ve yapmayacağız.” dedi.  

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın katılımcı yönetişim anlayışı prensibiyle Tuzla’da alınacak kararlara Tuzlalı vatandaşlar da dahil olabiliyor ve karar alma sürecine katılabiliyor. Bu kapsamda yapılan Halk Oylamalarına bir yenisi daha ekledi. Tuzlalı vatandaşlar, Yönetim Sende’ mottosu ile Fevzi Çakmak Caddesi, Orta Mahalle’de bulunan Gazi Caddesi ve Aydıntepe Mahallesi’nde bulunan 100’üncü Yıl Caddesi’nin kullanım modeli için sandığa gittiler. İlgili muhtarlıklarda kurulan sandıklarda saat 10 itibariyle başlayan oy verme işlemi, akşam 17’de tamamlandı. Avukatlar eşliğinde sayılan oylar tutanaklara işlendi. Tuzlalı vatandaşların verdiği oylarla Fevzi Çakmak Caddesi’nin olduğu şekliyle kalmasına, Gazi Caddesi’nin Demokrasi Caddesi-Preveze Caddesi istikametinde tek yön ve 100’üncü Yıl Caddesi’nin de olduğu şekliyle kalmasına karar verdi. Alınan kararların hızlı bir şekilde uygulamaya konması hedefleniyor.

“Siz istiyorsunuz, biz de yapıyoruz”

Halk oylamasına katılan Tuzlalı vatandaşlara teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ”Sevgili vatandaşlarım, Aydıntepe 100’üncü Yıl Caddesi, Orta Mahalle Gazi Caddesi ve Yayla Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapmış olduğumuz plebisit sonuçlarını aldık. Bu caddelerdeki trafik akışının tek yön mü çift yön mü, parklanma olup olmayacağını 4 seçenekle muhtarlıklarda koymuş olduğumuz sandıklarla vatandaşlarımıza sorduk. Vatandaşlarımızın kullanmış olduğu oylar doğrultusunda kararımızı verdik. Hepimiz için hayırlı olsun. Siz istiyorsunuz, biz de onu yapıyoruz. Sizin istemediğiniz bir şeyi asla yapmadık ve yapmayacağız” dedi.   

Hibya Haber Ajansı

Tuzla Belediyesi 3 cadde için seçenekleri oylamaya sundu: Tuzla’da 3 sandık kuruldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!