G-CV0ZL47F6D
USD32,19
EURO34,96
GBP40,94
BIST10.895,25
GR. ALTIN2.506,06
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Selçuk Özdağ’a alçak saldırıya tepkiler çığ gibi büyüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selçuk Özdağ saldırısına tepkiler çığ gibi büyüyor. Evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan, ağır şekilde yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yapılanlara tepki yağıyor.

Evinin önünde cuma namazına gitmek üzereyken kalabalık bir grubun silahlı sopalı saldırısına uğrayan Selçuk Özdağ’a tepkiler çığ gibi çoğalıyor. Selçuk Özdağ ile birlikte gazeteciler Orhan Uğuroğlu, Afşin Hatipoğlu da aynı gün saldırıya uğramıştı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuoğlu dün öğle saatlerinde saldırıya uğradı. Saldırılar medya ve siyaset camiasında geniş tepkilere neden oldu. Saldırılara ilişkin, Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, “Memleketi çukur dizisine çevirdiler…” ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal’dan sert tepki

Eski Fox TV Ana Haber Sunucusu, gazeteci Fatih Portakal da Twitter üzerinden sert eleştirilerde bulundu.Portakal şunları söyledi:

“Yönetenlerin kutuplaştıran söylem ve politikalarının neticesini yaşıyoruz. Biliyoruz ki son olmayacak! Çünkü adalet de bu vandallara gerekli cezayı veremiyor. Bu tipler gücü söylemlerden cesareti ise caydırıcı olmayan yargıdan alıyorlar.

Yeniçağ gazetesinin tepkisi

Öte yanda Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, gazetemiz yazarı Orhan Uğuroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ yapılan hain saldırıya çok sert bir mesajla yanıt verdi.

Saldırganlar ‘MHP’den geliyoruz’ demişler

Yeniçağ Gazetesi Yazarı ve Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, bugün Ankara’da evinin önünde üç kişilik grubun uğradığı alçak saldırı sonucu kolundan yaralandı. Bugün öğlen saatlerinde ayrıca Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Selçuk Özdağ, Cuma namazına gitmek için çıktığı evinin önünde saldırıya uğradı. Uğuroğlu ifadesinde saldırganların, “MHP’den geliyoruz. MHP’yi eleştirme. Ülkücüler bunun hesabını sorar” dediğini söyledi.

İtler sokağa salınmış

Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, Uğuroğlu ve Özdağ’a gerçekleştirilen hain saldırının ardından sert bir mesaj yayınladı. Çelik, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Gazetemiz Yeniçağ’ın Ankara Temsilcisi usta gazeteci Sn. Orhan Uğuroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sn. Selçuk Özdağ’a saldırmışlar. Söyleyecek sözü olmayanlar yine itleri sokağa salmışlar! “

Saldırıya uğrayan Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, saldırıya ilişkin konuştu.

Uğuroğlu, “Korkumuz yok, onlar bizden korkuyor! Bizim en büyük silahımız gazeteciliğimiz ve özgür Yeniçağ gazetesi, web sayfası, televizyonu. Biz kimseden çekinmeden korkmadan, kimseye kin nefret duymadan herkesin siyasi hatalarını söylemeye devam edeceğiz.” dedi.

Selçuk Özdağ için ortak tepkiler

Selçuk Özdağ’a alçak saldırıya tepkiler çığ gibi büyüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!