G-CV0ZL47F6D
USD32,24
EURO34,82
GBP40,47
BIST10.268,58
GR. ALTIN2.420,48
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Selami’nin gözleri artık görmüyor! Gönül Dağı 49. bölüm yeni fragmanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönül Dağı’nın yayınlanan son fragmanında; Selami’nin gözlerinin görmediği görüldü. Buna rağmen Rıfat’ın nişanında şarkı söylemek isteyen Selami, ortalığı birbirine kattı. Gönül Dağı 49. Bölüm fragmanı

Asuman yaşananlardan kendisini suçlarken, Ramazan’ın üzüntüsü ise yürek burktu. Meryem’ine kavuşan ve mutlu olan Çaycı Rıfat, tüm kasabaya nişanlanacağını ilan etti. Selami ise Rıfat’la dalga geçerken, sabah uyandığında gözlerinin görmediğini anladı. Gözleri görmediği için panik olan Selami, buna rağmen Rıfat’ı yalnız bırakmadı ve şarkı söylemek için nişana geldi.

Nişanda gözleri görmediği için ortalığı birbirine katan Selami, komik anlara sahne oldu. Nişan ise jandarmanın gelmesiyle bozuldu.Taner, Ramazan ve Veysel’i hırsızlık suçlaması ile gözaltına alan jandarma ekipleri, herkesi şoke etti.  İşte Gönül Dağı 49. bölüm 2. fragmanı…

GÖNÜL DAĞI 49. BÖLÜM 2. FRAGMANI:

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın başrollerini üstlendiği Gönül Dağı dizisi başladı. Efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesini konu edinen Gönül Dağı dizisi, “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırıldı. Merhum halk ozanı Neşet Ertaş’ın unutulmaz türküsü ‘Gönül Dağı’ndan esinlenerek hazırlanan ve çekimleri Eskişehir’de gerçekleştirilen TRT 1 dizisi, yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Köprü Film’in üstlendiği, senaryosu Mustafa Çiftçi’ye ait olan, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın yaptığı Gönül Dağı’nın oyuncu kadrosunda; Berk Atan (Taner), Gülsim Ali İlhan (Dilek), Yavuz Sepetçi (Ciritçi Abdullah) Ege Aydan (Celal Bey), Semih Ertürk (Veysel), Ecem Özkaya (Zahide) gibi isimler yer alıyor.

Selami’nin gözleri artık görmüyor! Gönül Dağı 49. bölüm yeni fragmanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!