G-CV0ZL47F6D
USD32,27
EURO34,77
GBP40,62
BIST10.267,09
GR. ALTIN2.412,07
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Nalan’ın bebek sevinci kursağında kaldı! Camdaki Kız 29. yeni bölüm fragmanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Camdaki Kız’, 27 Ocak Perşembe akşamı 28’inci bölümüyle ekranlara geldi. Yaşadıklarını sineye çekip konağa dönen Nalan, hamile olduğunu öğrendi. Kocası zor durumdayken bebek haberini alan Nalan’ın mutluluğunu yaşayamaması sosyal medyada gündem oldu.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizisi Camdaki Kız, yine son bölümü ile izleyenleri büyüledi. Nalan’ın hamile olma ihtimali ve Sedat’ın ailesine karşı takındığı tavır akşama damga vurdu. Son bölümün adından gözler yeni bölümde! Ancak beklenen 29. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayımlanmadı. İşte, Camdaki Kız son bölümde yaşananlar…

Nalan, Sedat’la barışıp konağa döndüğü için kendini sorguluyor. Muzo ise Nalan’ın ayakta duramamasını önemseyerek hamile olabileceğini düşünüyor. Nalan, hamilelik testinin sonucunda anne olacağını mı öğrenecek?

Sedat ondan saklanılan şeyler yüzünden çılgına dönmüştür. Ailesine öfkesini kusarken diğer tarafta Nalan zorluklara göğüs germek durumunda kalır.

CANA, SEDAT’I ELE VERMEDİ 

Camdaki Kız son bölümde; konağa geri dönen Nalan, şirketin toparlanması için Rafet Bey’in hediye ettiği arsayı ipotek ettirdi. Tam o sırada gelen Cana, üstü kapalı Rafet’i tehdit etse de Sedat’ı korudu. Çocukları için yardım isteyen Cana, istediğini alamayınca evine döndü.

DİJİTAL ALBÜM ÇIKARDI!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız dizisinin soundtrack albümü Fırat Yükselir imzasıyla dijital platformlarda yerini aldı. Daha önce pek çok film ve dizi projesinin müziklerini yapan ve Camdaki Kız’ın müzikleriyle de beğeni toplayan Yükselir; projenin masalsı anlatımını destekleyen masalsı müzikleriyle de adından söz ettiriyor. Dizideki karakterlerin birbirleriyle olan ilişkilerini analiz ederek, her karakterin hikayesine uygun müzikler yaptığını ifade eden müzisyen; 50 parçanın yer aldığı ve canlı orkestra kullanılarak hazırlanan soundtrack albümünde yurt dışından ve Türkiye’den pek çok farklı solistle çalıştığını ifade etti.

CAMDAKİ KIZ 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. Sevilen ve ilgi gören dizi Camdaki Kız’ın 3 Haziran tarihli 8. yeni bölüm fragmanında dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Nalan’ın hastalanması sonucu gözler Feride’ye çevrilirken, Koroğlu ailesinin vereceği tepki merak konusu oldu. Muzo’nun Nalan’ın odasında bulduğu “Günahlarımdan tövbe ettim” yazısını yazması ise çarpıcı gelişmelerden oldu.

ZİRVEYE YERLEŞTİ!

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği yeni ve iddialı dizisi ‘Camdaki Kız’ ikinci bölümü ile perşembe reytinglerinde AB ve ABC1 kategorisinde günün en çok izlenen yapımı oldu.  Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı ‘Camdaki Kız’ sosyal medyanın da gündemine oturdu.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç,  Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

Kanal D’nin, yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği yeni ve iddialı dizisi ‘Camdaki Kız’ın ekibi ön hazırlıkların ardından sete çıktı.

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Nalan’ın bebek sevinci kursağında kaldı! Camdaki Kız 29. yeni bölüm fragmanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!