G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KADINLARA YAŞAM VE KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki kadınlar için yaşam ve kültür merkezi projesinin yapılacağı müjdesini verirken, proje için BM İnsan Hakları Savunma Örgütü ile protokol imzaladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kadınların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmak için yeni bir projesini hayata geçiriyor. Birleşmiş Milletler Ecosoc Oado (İnsan Hakları Savunma Örgütü) ile Karaköprü Kadın Yaşam ve Kültür Merkezi Projesi için protokol imzalanırken, kısa sürede projenin yapımına başlanacak.

Karaköprü Kadın Yaşam ve Kültür Merkezi Projesi için iş birliği protokolü Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve BM İnsan Hakları Savunma Örgütü Türkiye Başkanı Muzaffer Esetoğlu arasında imzalanırken, Başkan Baydilli protokolle birlikte projenin hayata geçirildiğini söyledi.

Protokol imzalarının ardından bir açıklama yapan Başkan Baydilli yeni dönemde kadınlar için önemli bir merkezi ilçeye kazandıracaklarını belirterek yapılan protokolle bunun tescillendiğini kaydetti.

4 milyon euroluk bir destek

Başkan Baydilli, “Kadın Yaşam ve Kültür Merkezi projemizi Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Örgütü ile yaptığımız protokolle yaklaşık 4 milyon euroluk bir destek alarak ilçemize kazandıracağız. Bu merkezimizde kadınlar için yüzme havuzu, fitness salonu, atölye ve derslikler, fuaye alanı, kütüphane ve kreş yer alacak.

Bu projemizle bir kadının vaktini dolu dolu geçirebileceği bir yaşam alanını ilçemize kazandıracağız. Doğukent Mahallemizde 4 bin metrekarelik alanda inşa edilecek Kadın Yaşam ve Kültür Merkezi projemize kısa sürede başlayacağız.

Bu projemize katkıları için Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Örgütüne ve Türkiye Koordinatörü Muzaffer Esetoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Projemiz şimdiden ilçemizdeki kadınlara hayırlı, uğurlu olsun” diyerek kısa sürede çalışmalara başlanacağının müjdesini verdi.

Kadınlar topluma kazandırılacak

BM İnsan Hakları Savunma Örgütü Türkiye Başkanı Muzaffer Esetoğlu ise projenin Karaköprü’ye hayırlı olmasını dilerken, kadınların topluma kazandırılması ve sosyalleşmesi için bu tür projelere destek verdiklerini ve Karaköprü Belediyesi ile birlikte bu projeyi yürüttüklerini ifade etti.

Karaköprü’ye kazandırılacak olan Kadın Yaşam ve Kültür Merkezi, kadınların sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşabilecekleri ve yeteneklerini keşfedebilecekleri özel bir mekân olarak tasarlanırken, projenin yapımına ihale sürecinin ardından başlanacak.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KADINLARA YAŞAM VE KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!