G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Şanlıurfa’da siber operasyonları izleme uzmanlık eğitimi verilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da siber operasyonları izleme uzmanlık eğitimi verilecek / Haberin Peşinde Urfa

ŞANLIURFA-28.07.2023-HİBYA-  Harran Üniversitesi, Hava Elektronik Sanayi ve Tic. A.Ş. (HAVELSAN) ve Şanlıurfa Teknokent iş birliğinde ‘Siber Operasyonları İzleme Uzmanlık Eğitim Programı’ eğitimleri verilecek.

Siber güvenlik alanında yetişmiş uzman sayısının arttırılmasının hedeflendiği eğitim, Harran Üniversitesi uzman akademisyenleri ve Türkiye’de alanında uzman hocalar tarafından geliştirilen en geniş kapsamlı ve donanımlı eğitim programlarından biri olacak.

Her geçen gün dijitalleşen dünyamızda işlenen suçlara yönelik gerekli donanımın sağlanarak dijital suçların önüne geçilmesinin amaçlandığı eğitimde Siber Operasyonları İzleme Uzmanlık Eğitimlerini alan kursiyerlere belli bir uzmanlığa ulaşmaları için bilgi ve beceri sağlanacak.

Eğitim programına Harran Üniversitesi Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Makine, İnşaat, Harita, Endüstri Mühendislikleri, Matematik, İktisat, İşletme, Ekonometri, Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun veya Harran Üniversitesi öğrencilerinin 3. veya 4. sınıflarında okuyanlar başvuru yapabiliyor. Özellikle Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Endüstri Mühendislikleri ve Matematik bölümleri mezunu ve öğrencileri, başvurular değerlendirilirken öncelikli olacak.

Eğitimler, 2 haftalık BTK Akademi ve UDEMY platformundan tanımlanacak asenkron eğitimler ile başlayacak. Fiziki ve çevrimiçi olmak üzere hibrit yapıda devam edecek olan eğitimler, Siber Güvenlik Farkındalığı ve Bilgi Güvenliği, Etik Hackerlık ve Siber Güvenlik (Penetrasyon Testleri), Siber Güvenlik Analistliği, Temel Kriptografi, Temel Kriptografi, Güvenli Yazılım Geliştirme, Uygulamalı Sızma Testi, Ağ Güvenliği, Bilgisayar Ağları ve İletişimi, İşletim Sistemi Güvenliği, Web Uygulama ve Veri Tabanı Güvenliği konularında verilecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, Şanlıurfa Teknokent internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak kayıtlarını yapabilecek.

Siber Operasyonları İzleme Uzmanlık Eğitim Programı başvuruları 4 Ağustos'a kadar devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

Şanlıurfa’da siber operasyonları izleme uzmanlık eğitimi verilecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!