G-CV0ZL47F6D
USD32,39
EURO34,79
GBP40,73
BIST10.183,28
GR. ALTIN2.405,06
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Piyasadan haberler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasadan haberler / Haberin Peşinde Urfa

ULUUN… Şirket %100 bağlı ortaklığı olan Söke Değirmencilik San. ve Tic. A.Ş.’nin planladığı unlu mamüller tesisi yatırımına yönelik olarak ürün deneme tesislerinde pişirme testlerine başlanmıştır.

CEOEM.. 16-25 Eylül 2022 tarihleri arasında, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetiminde gerçekleşecek, Çanakkale ili bölge sınırları içinde gerçekleşecek Troya Kültür Yolu Festivali etkinliğinin organizasyon hizmeti Şirketimiz tarafından verilecek olup, hizmet bedeli KDV hariç 22.500.000 TL’ dir.

ANHYT…Şirket 01.01.2022-31.08.2022 dönemine ait brüt prim üretimi, hayat dalı 1.872.135.318,74.-TL, hayat dışı 878.639,79.-TL olmak üzere toplam 1.873.013.958,53.-TL olarak gerçekleşmiştir.

SMRTG…Şirket yurtdışı iş ve proje geliştirme hedefleri doğrultusunda, İspanya’da Güneş enerjisi teknolojileri alanında faaliyet gösteren bir firma ile ilk aşamada 20 MW olmak üzere toplam 100 MW büyüklüğünde proje geliştirme anlaşması imzalanmıştır.Söz konusu olacak projelerin mühendislik ve müteahhitlik işleri Şirketimiz tarafından yapılacak olup aynı zamanda yatırımcı olarak iş bu projelerde yer alınacaktır.

HEKTS…Şirket Hektaş Ticaret Türk Anonim Şirketi ile Pakistan’da kurulu Fauji Foundation arasında gıda güvenliği, kurumsal yetiştiricilik, tarımsal teknolojiler, bitki koruma, bitki besleme, tohum üretimi, zirai ilaçların ithali ve pazarlanması alanlarında iş birliği yapılmasına yönelik bir Mutabakat Metni 16 Eylül 2022 tarihinde imzalanmıştır.

MMCAS.. Şirket, 29.08.2022 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda duyurduğu üzere, Şirketimizin içinde bulunduğu finansal durum, yeni kaynak yaratmada yaşanan güçlükler, iştirak yönetimi ile fikir ve yönetim farklılıkları sebebiyle Best Frutta Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sermayesindeki % 18,58 oranında ortaklık payının satıcı tarafa iadesi konusunda görüşme yapılmasına karar verilmiştir .İştirakimiz, Best Frutta Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi alım bedeli üzerinden borca mahsuben iade edilmiş olup 16.09.2022 tarihi itibariyle ortaklığımız kalmamıştır.

ULUUN… Şirket %100 bağlı ortaklığı olan Söke Değirmencilik San. ve Tic. A.Ş.’nin planladığı unlu mamüller tesisi yatırımına yönelik olarak ürün deneme tesislerinde pişirme testlerine başlanmıştır.

Kaynak A1 Capital
Hibya Haber Ajansı

Piyasadan haberler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!