G-CV0ZL47F6D
USD32,40
EURO34,80
GBP40,74
BIST10.082,77
GR. ALTIN2.434,61
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kuşburnu yağı ile kırışıklıkları ve güneş hasarını yok edin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuşburnu yağı ile kırışıklıkları ve güneş hasarını yok edin / Haberin Peşinde Urfa

Yaz mevsimi ve güneş yavaş yavaş bizlere veda etmeye başladı. Yaz mevsiminden geriye kalan güneş hasarı, koyu halkalar ve kırışıklıklarla mücadelede ise doğal kurtarıcımız belli: Kuşburnu yağı.

Yaz mevsimi artık veda ediyor ve bu, cildimizi korumak için ekstra ön tedbirler almamız gerektiği anlamına geliyor. Güneş ışınları bizi sadece yakmakla kalmaz, aynı zamanda cilt kalitemizin zamanla bozulmasına, daha ince çizgiler ve kırışıklıklara neden olabilir.

Kurtarmak için ise tamamen doğal kuşburnu yağı tek başına yeterli olabilir.

Mucize ürün: Kuşburnu yağı

Kuşburnu yağı, yaşlanma karşıtı besinler ile doludur ve bu nedenle, birçok popüler yaşlanma karşıtı güzellik ürününde temel bir maddedir. Kuşburnu yağı doğal bir antiviral, antibakteriyel ve antifungaldir. Bunun da ötesinde, cildin hidrasyonunu artırdığı bilinen linoleik asit ve linolenik yağ asitleri ile doludur. Kuşburnu yağındaki yağ asitleri, cilt hücresi duvarlarını güçlendirmeye, su tutmayı artırmaya ve antioksidanların emilimini artırmaya yardımcı olur. Kuşburnu yağındaki bitki bileşikleri ayrıca kızarıklığı ve iltihabı azaltmaya yardımcı olur.

Kuşburnu yağı ayrıca A, E ve C vitaminlerini içerir. A ve C vitaminleri, cildin yapı taşı proteini olan kolajen üretimi için gereklidir. Daha fazla kolajen, daha iyi cilt elastikiyeti, dolayısıyla daha az ince çizgiler ve kırışıklıklar demektir. En sevdiğiniz kırışıklıkla savaşan güzellik ürünlerinizden bazılarında kuşburnu yağını görmenizin nedeni bu olabilir. Kuşburnu yağı ayrıca, hiperpigmentasyona ve göz çevresindeki koyu halkalara karşı etkili savaşçılar olan likopen ve beta-karoten adlı iki antioksidan içerir. Kuşburnu yağı kullanmanın cildin parlaklığını artırdığı görülmüştür.

Ve bu sizi kuşburnu yağının olağanüstü güzellik artırıcı güçlerine ikna etmeye yetmediyse, aynı zamanda UV hasarını azalttığı gösterilen A, C ve E vitaminlerinin kombinasyonu sayesinde cildinizi güneşin zararlarından korumaya yardımcı olur.

En iyi yanı, kuşburnu yağının “kuru” bir yağ veya yağsız bir yağ olarak kabul edilmesidir, bu nedenle mükemmeldir ve cildinizin çatlamasına veya yağlı görünmesine neden olmaz. Her zaman olduğu gibi, herhangi bir yan etkiyi kontrol etmek için kuşburnu yağı ile bir test yapın. Kuşburnu yağını cildinizde kullanmak için jojoba gibi bir taşıyıcı yağda seyreltebilir veya tek başına kullanabilirsiniz.

Güneş,kuşburnu,yaşlanma,besin,yaşlanma karşıtı,güzellik,antioksidan,vitamin,kolajen,göz,likopen,parlak

Kuşburnu yağı ile kırışıklıkları ve güneş hasarını yok edin

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!