G-CV0ZL47F6D
USD32,37
EURO34,71
GBP40,63
BIST10.169,81
GR. ALTIN2.399,50
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kuş, esnafı dinleyip taleplerine çözümler üretiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuş, esnafı dinleyip taleplerine çözümler üretiyor / Haberin Peşinde Urfa

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, periyodik olarak sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine, İmam Keskin Buğday Pazarı esnafıyla devam etti. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, periyodik olarak sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine, İmam Keskin Buğday Pazarı esnafıyla devam etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, periyodik olarak sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine, İmam Keskin Buğday Pazarı esnafıyla devam etti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, beraberinde meclis üyeleri İsmail Özbek ve Mahmut Birinci ile birlikte İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı Kemal Uflaz ve buğday pazarı esnafını ziyaret etti. İmam Keskin Buğday Pazarı girişinde dernek başkanı ve esnaf tarafından karşılanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnafın taleplerine kulak verdi. Kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgililere talimat veren Başkan Kuş’un anlık çözümleri esnafın takdirini kazandı. Sık sık esnaf ve vatandaş ile bir araya gelip, talepleri birinci ağızdan dinlediklerini belirten Başkan Kuş,” Esnafımızın taleplerini sahada dinlemek adına her zaman onlarla iç içe olacağız.” dedi.

Buğday pazarı ziyaretiyle ilgili açıklama yapan kuş, ” Milletin Efendilerini ziyaret ettik. Çiftçi Milletin efendisidir. Biz bu şiyar ile bakıyoruz. Bugün İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanını ve esnafımızı Meclis Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini sıkıntılarını dinledik. Dernek Başkanımızın esnaf ile ilgili taleplerini dinleyip anında birim müdürlerimize talimat verdik ve sıkıntılarını çözüm noktasına kavuşturacağız. Ben Başkanımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımı iletiyor, bütün esnafımıza ve çiftçi kardeşimize bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Kuş’a teşekkür eden Dernek Başkanı Kemal Uflaz ise, “Güzide Eyyübiye’mizin değerli Eyyübiye Belediye Başkanı bugün bizleri bir kez daha ziyaret ettiler. Bu ziyaretleri bizleri fazlası ile memnun etti. Sorunlarımızı yerinde tespit edip anında çözüme kavuşturdu. Bize bu ilgisinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu. – ŞANLIURFA

Kuş, esnafı dinleyip taleplerine çözümler üretiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!