G-CV0ZL47F6D
USD32,39
EURO34,76
GBP40,90
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.402,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kılıçdaroğlu, Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında “düzgün bir insandır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam HaberTürk televizyonunda katıldığı canlı yayında, son günlerde Partisi hakkında sert eleştirilerde bulunan Eski Tarım Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında “düzgün bir insandır” ifadelerini kullandı.

HaberTürk televizyonunda dün akşam katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu Şenyaşar Ailesi ve Fakıbaba hakkında da konuştu.

Gazetecilerin Adaletle ilgili sorusuna yanıt verirken sözü Şenyaşar ailesine getiren Kılıçdaroğlu, “Siyasi otorite haksızlığa karşı sessiz kalırsa, görmezden gelirse aslında en büyük haksızlığı yapmış olur. Eşi ve çocukları öldürülen kadının, Suruç’ta öldürülen kadının hala elinde adalet yazısı ile orada beklemesi. Kadıncağız Türkçe bilmiyor. Avukatı bana izah etti. İnsanın biraz vicdanı sızlar” dedi.

“FAKIBABA’YI ÇOK ÖNCELERDEN TANIRIM”

Eski Tarım Bakanı ve AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’yı çok öncelerden tanıdığını ifade eden Kılıçdaroğlu, Şenyaşar ailesinin sorununu parlamentoya taşıyacaklarını söyleyerek, şunları kaydetti:

“Fakıbaba düzgün bir insan. Bürokrat ve doktor iken tanırım. Haksızlığa tahammül edemiyor. Bakın kaç savcı değişti. Haksızlığın kimler tarafından yapıldığını biliyorsunuz. Ben oraya genel başkan yardımcısı arkadaşı görevlendirdim. Gittiler görüştüler, savcıyla görüştüler. Bunu önümüzdeki ay parlamentoya getireceğiz. Kadının elinde bir kağıt, adalet istiyor. Orada bile izin vermediler” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında “düzgün bir insandır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!