G-CV0ZL47F6D
USD32,21
EURO35,13
GBP40,95
BIST10.158,63
GR. ALTIN2.472,15
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İl dışı atama ve tayin sonuçları açıklandı mı? 2020 MEB il dışı atama sorgulama sayfası…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl dışı atama ve tayin sonuçları açıklandı mı? 2020 MEB il dışı atama sorgulama sayfası… / Haberin Peşinde Urfa

İl dışı atama ve tayin sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. MEB’e bağlı eğitim kurumlarında kadrolu olarak görev yapan öğretmenler, belirlenen iller arasında yer değiştirme için başvurusunu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Sonuçların 11 Ağustos’ta açıklanacağı MEB takviminde yer alıyordu. Ancak il dışı atama sonuçları henüz açıklanmadı. İşte detaylar… 

Binlerce öğretmen, il dışı tayin ve atama sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak öğrenmek istiyor. il dışı atama ve tayin sonuçları MEB tarafından http://personel.meb.gov.tr internet sitesinden yayımlanacak. 11 Ağustos’ta beklenen sonuçlar açıklanmayınca öğretmenlerin heyecanlı bekleyişi daha da arttı. MEB, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

İL DIŞI ATAMA SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANIR MI?

MEB’in 2020 yer değiştirme takvimine göre, öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme başvuruları 6-10 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapıldı. Atamaların yapılacağı tarih ise 11 Ağustos olarak belirlendi. Ancak 11 Ağustos’ta atama sonuçları duyurulmadı. MEB tarafından sonuçların ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir açıklama olmamakla birlikte, kısa süre içerisinde açıklamanın yapılması bekleniyor.

İL DIŞI TAYİN SONUÇLARI 

Öğretmenlerin il dışı tayin sonuçları açıklandığı andan itibaren mebbis.meb.gov.tr ve personel.meb.gov.tr adresi üzerinden erişilebilecek. Takvime göre, 12 Ağustos tarihi itibarıyla da ilişik kesme işlemleri yapılabilecek.

MEBBİS İL DIŞI TAYİN SORGULAMA EKRANI

ÖĞRETMENLERİN 2020 YILI YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ



İL DIŞI ATAMA VE TAYİN

İller arası yer değiştirme başvurusunda bulunan öğretmenler, aynı ya da farklı illerden en çok 40 eğitim kurumunu tercih edebilecektir. Bu kapsamda başvuracak öğretmenlere, tercihleri dışında 41’inci seçenek olarak bir il’i daha tercih etme hakkı verilecektir. Ancak 40 eğitim kurumu tercihi tamamlanmadan 41’inci seçenek işaretlenemeyecektir. Bunlardan 41’inci seçeneği işaretleyenler, yalnızca tercih ettiği ildeki boş kalan kontenjanlara hizmet puanı üstünlüğü esasına göre bilgisayar kurasıyla atanacaktır.

İl dışı atama ve tayin sonuçları açıklandı mı? 2020 MEB il dışı atama sorgulama sayfası…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!