G-CV0ZL47F6D
USD32,37
EURO34,80
GBP40,71
BIST10.274,13
GR. ALTIN2.395,12
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

HRÜ’nün Yeni Öğrenci Projeleri, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HRÜ’nün Yeni Öğrenci Projeleri, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı / Haberin Peşinde Urfa

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Kapsamında 2022/2. dönem bilim

ŞANLIURFA – 08.12.2022 – HİBYA – Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi TÜBİTAK bilimsel projelerinde birçok köklü üniversiteyi gerisinde bıraktı. Ziraat Fakültesi güçlü akademik kadrosu, kaliteli eğitimi, araştırma ve uygulama alt yapısıyla bölgenin göz bebeği oldu.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programına 2022/2 dönemi kapsamında 24 proje başvurusu yapan Ziraat Fakültesi’nin 21 projesi desteklenmeye hak kazandı.

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri danışmanlığında hazırlanan ve yürütücülüğünü öğrencilerin yaptığı bilimsel projeler, bölgenin tarımsal sorunlarına ışık tutacak ve çözüm getirecek konularda hazırlandı. Akademisyenlerin desteğiyle öğrencilerin hazırladığı projeler, TÜBİTAK hakemleri tarafından değerlendirilerek başarılı bulundu.
Bu kapsamda Ziraat Fakültesi Dekanlığında başarılı bulunan öğrenciler ve danışman hocalarının katılım sağladığı bir toplantı düzenlendi.

Ziraat Fakültesi Yönetim Kurulu toplantı salonunda gerçekleşen programa, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çullu, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Osman Çopur ile Prof. Dr. Ahmet Almaca,akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu yapmış olduğu konuşmada,  “Değerli öğrencilerimiz, bilimsel çalışmalarınız için fakülte laboratuvarını ve arazi alt yapısı imkânlarını istediğiniz zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fakültemizin ilk defa bu kadar fazla sayıda öğrenci projesinin TÜBİTAK tarafından desteklenmesine çok mutlu olduk. Bu projeler öğrencileri araştırmaya teşvik ettiği gibi, eğitim kalitesinin artması açısından önem arz etmektedir. Proje yazımı konusunda üstün başarı gösteren öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Program, TÜBİTAK tarafından projeleri desteklenen danışman hocalara ve öğrencilerine başarı belgelerinin verilmesi ile son buldu.

 

Hibya Haber Ajansı

HRÜ’nün Yeni Öğrenci Projeleri, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!