G-CV0ZL47F6D
USD32,27
EURO35,10
GBP40,93
BIST10.400,25
GR. ALTIN2.475,72
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Gelecek Partili kadınlar kahvaltıda buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Karaköprü İlçe Kadın Kolları, düzenlediği kahvaltı programında ilçe kadın kolları başkanı Fatime Erdem, parti yöneticileri ve parti üyeleri ile bir araya geldi. Gelecek Partisi Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Fatime ERDEM, “Geleceğin Kadınları olarak Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun liderliğinde , heyecanımızı ve birikimlerimizi katarak çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Partimizin başarısı için canla, başla çalışmaya devam etmek için Bismillah dedik.” dedi.

Gelecek Partisi Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatime ERDEM, parti yöneticileri ve parti üyeleri katıldığı bir kahvaltı düzenledi.

Bir süre önce Gelecek Partisi Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Fatime ERDEM ilçe teşkilatında ilk toplantısını yaptı. İlk Kadın Kolları toplantısında bir konuşma yapan Fatime ERDEM, “Gelecek ailesi olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni üye kayıtları da yaptığımız bu günün benim için ayrı bir heyecanı yaşadım. Gençlerin çoğunluğu bizleri mutlu etti. İnşallah Kadınlarımız ile siyasete anlam katacağız. Kadınlarımızın sosyal yaşamdan monoton yaşama hapseden , Şiddetin ve 2. Sınıf gören anlayışları birliğimiz ve beraberliğimiz ile güçlü bir gelecek inşası etme yolunda Genel başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek vizyonu çerçevesinde insan, insan onuru ve kadınlarımızın onuru ve mutluluğu için geçmişte aldığı sorumluluğu ortaya koyan Sayın Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olarak hem adalet bakanına hem de aile ve sosyal politika bakanına işlerini öğretecek dağıldı. İstanbul Sözleşmesi düzenleyenler farklı bakanlıklar olmasına rağmen çarpıtarak sanki Sayın Ahmet Davutoğlu hazırlamış Başbakanın yerine değerlendirip onay vermiş gibi gösterilerek Algı yaratıldı. Şimdi tekrar sahipleniyorlar. Buradan bizde uyarıyoruz sözleşmede adalet bakanlığınca tekrardan gözden geçirilerek düzenlenmeli, Kadınlarımızı korumada daha caydırıcı tedbirlerin ve cezaların yasalaşması gerekir. Tekrardan toplantımıza katılan üyelerimize  teşekkür ediyorum. Yeni katılan üye bayanlarımıza tekrardan hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Fatime ERDEM, “Artık biz Karaköprü’lü bayanlar olarak ortak paydada buluşmalıyız”

İlçe Başkanı Fatime ERDEM yaptığı konuşmasında, “ İşte aile işte gelecek işte tam demokrat gelecek vizyonunu ailesi. Öncelikle toplantımızı organize eden

bizi bu gün yalnız bırakmayan Karaköprü İlçe başkanıma teşekkür ediyorum. Toplantımızdan önce üyelerimiz ile  önce bilgilendirilerek covid- 19’a karşı evlerinde tedbir alarak sabırla bu günü bekleyen ve katılım sağlayan üyelerimize minnettarım. Evet artık biz Karaköprü‘lü bayanlar olarak ortak paydada buluşmalıyız. Karaköprü‘lü bayanlar için çok eksikler var. Bayanlara özgü hiçbir projenin olmadığı ilçemizde birçok ilçenin faaliyete geçirdiği fitness spor salonları , el sanat Atölyeleri sergi ve satış yerleri gibi sayabileceğim birçok hizmetten mahrum durumda evlerimize hapsedilmiş durumda sosyallikten yoksun hale gelmiş bir Karaköprü söz konusu yol, Kaldırım hizmetleri mutlak sorunlu yerlerde yapılarak hizmet edilmeli lakin Bizler Karaköprü‘lü bayanlara güzel bir gelecek için canla başla çalışacağız. Tekrardan üyelerimize, yeni üyelerimizi de kutlayarak sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Gelecek Partili kadınlar kahvaltıda buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!