G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,74
GBP40,64
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.396,14
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Geçen hafta ‘Burası Kürdistan’ diyene ses çıkaramayan İyi Partililer bugün şehit ağabeyine küfür etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta ‘Burası Kürdistan’ diyene ses çıkaramayan İyi Partililer bugün şehit ağabeyine küfür etti / Haberin Peşinde Urfa

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz hafta Siirt’te gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, “Burası Kürdistan’dır” diyen kişiye sessiz kalmıştı. Aynı heyet, bugün Bingöl’de kendilerine tepki gösteren şehit yakınına ise küfür ederek yanıt verdi. Skandalın mimarı İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın kamera kayıtlarına rağmen ‘küfür etmediğini’ savunması ve son bir hafta içinde yurdun çeşitli yerlerinde, partililer tarafından vatandaşlara uygulanan muamele, tartışmaları da beraberinde getirdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmaylarının son dönemde ziyaret ettiği şehirlerde karşılaştığı tepkilere, bugün bir yenisi daha eklendi.

Bingöl’ü ziyaret eden heyette yer alan İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, şehit ağabeyi Tahir Kümran’a ağza alınmayacak sözler sarf etti.

“Meral Akşener’in Selahattin Demirtaş’la kahvaltı yapabileceğini” söylemesine tepki gösteren şehit ağabeyi Kümran’ın yanına gelen Türkkan, kolunun altına aldığı şehit ağabeyine, “Senin bacını s…” diyerek sinkaflı bir şekilde küfür etti.

Skandal gelişme sonrası; Türkkan, tüm kamera kayıtlarına rağmen vatandaşa küfür etmediğini savununca, HDP ile ittifak yapan İyi Parti’nin ‘siyaset politikasına’ ilişkin tartışmalar alevlendi.

‘BURASI KÜRDİSTAN’ DİYENE TEPKİ GÖSTEREMEMİŞLERDİ

Geçtiğimiz hafta Siirt’te bir esnaf, “Şu an sizin bulunduğunuz yer ‘Kürdistan’dır ama ne yazık ki ‘Kürdistan’ inkar ediliyor” demiş, bu sözlere tepki göstermeyen Akşener’in yanındaki partililer, kendisine “Siz İçişleri Bakanı’yken Doğu ve Güneydoğu’da kaç faili meçhul cinayet yaşandı?” diye soran vatandaşın ise üzerine yürümüşlerdi.

TEZKERE TEPKİSİ VEREN VATANDAŞIN ÜZERİNE YÜRÜMÜŞLERDİ

Aynı gün Batman’ı da ziyaret eden Akşener, Irak ve Suriye tezkerelerine ‘hayır’ diyen ittifak ortakları CHP’nin tutumunu eleştiren başka bir vatandaşa da cevap vermemiş ve aracına binmesinin ardından bazı partililer soruyu soran vatandaşın üzerine yürümüştü.

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA TÜRKKAN’IN KÜFÜRÜ OLDU

Bugün de Bingöl’de çeşitli ziyaretlerde bulunan Akşener ve heyeti, bir şehit ağabeyinin ‘HDP ile ittifak’ tepkisiyle karşılaştı.

Heyette yer alan İyi Partili Türkkan, şehit yakına kafakol yaparak, kameralar önünde sinkaflı şekilde küfür etti.

Türkkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla vatandaşın ‘provokatör’ olduğunu ve kendisine kötü bir söz söylemediğini savundu.

Vatandaşlar, skandal paylaşımın ardından Türkkan’ın istifasını istedi.

Lütfü Türkkan,Meral Akşener,İyi Parti,Bingöl,Siirt


Geçen hafta ‘Burası Kürdistan’ diyene ses çıkaramayan İyi Partililer bugün şehit ağabeyine küfür etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!