G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,71
GBP40,63
BIST10.163,63
GR. ALTIN2.393,71
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Eyyübiye Belediyesi’nden Batıkent’e büyük yatırım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye Belediyesi’nden Batıkent’e büyük yatırım / Haberin Peşinde Urfa

ŞANLIURFA – 22.01.2023 – HİBYA – İlçenin dört bir yanında devam eden park, spor tesisleri, halı saha, yol gibi yatırımlara Batıkent TOKİ Mahallesi’nde bir yenisini ekleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlç

ŞANLIURFA – 22.01.2023 – HİBYA – İlçenin dört bir yanında devam eden park, spor tesisleri, halı saha, yol gibi yatırımlara Batıkent TOKİ Mahallesi’nde bir yenisini ekleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte yapılan çalışmaları inceledi.

Başkan Kuş, toplam 16000 metrekare alanı kapsayan proje hakkında bilgiler verdi.

Batıkent TOKİ Mahallesi’nde bir süredir yapımı devam eden eğitim otağı, botanik park, tenis kortu ve çok amaçlı salon inşaatları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Kuş, tenis kortu ve eğitim otağını çok yakında hizmete sunacaklarını söyledi.

Batıkent TOKİ’de yapımı devam eden projenin sözünü, seçildikleri zaman verdiklerini belirten Başkan Kuş, “Hamdolsun, yaklaşık üç aydır çalışmalarımız devam ediyor. Gençlerimiz bizlerden spor kompleksi istemişlerdi, basketbol, voleybol ve halı sahamız var ama tenis kortumuz yok demişlerdi. Söz vermiştik ve tenis kortumuzun yapımı şu anda tamamlanma aşamasında. Yine evlatlarımız, ders çalışma ortamları olmadığını belirterek, bizlerden bir eğitim otağı talebinde bulunmuşlardı. O sözü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kısmet olursa yirmi güne kadar eğitim otağımız da bitmiş olacak.” dedi.

Batıkent TOKİ sakinlerinin mahalleye bir botanik parkı yapılması talebini de yerine getirmek için çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Kuş, aynı bölgede yapımı devam eden çok amaçlı salonla birlikte projenin en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

Projeyi incelediklerini ve çok beğendiklerini belirten AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da “Ben şahsen AK Parti ilçe başkanı olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olarak hem başkanıma hem de çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şanlıurfa’daki TOKİ projelerinin ilk uygulandığı bölge olan Batıkent Mahallesi’ndeki ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının tamamını üstlenen Eyyübiye Belediyesi, daha önce de aynı bölgede basketbol ve voleybol sahası ile halı saha yaparak mahalle sakinlerinin hizmetine sunmuştu. Oldukça büyük yeşil alanlara sahip olan Batıkent’te geçen yıl hizmete sunulan Aile Otağı projesi de büyük beğeni kazanmıştı.

Hibya Haber Ajansı

Eyyübiye Belediyesi’nden Batıkent’e büyük yatırım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!