G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Eski Akp’li DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu AKP’den çocuklarının yüzüne bakabilmek için ayrıldığını söyledi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Akp’li DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu AKP’den çocuklarının yüzüne bakabilmek için ayrıldığını söyledi.

Ali Babacan’ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, AKP ile siyaset yaptığı döneme ilişkin konuştu.  

Gazeteci Adem Özkese’nin Youtube kanalına konuk olan Yeneroğlu,  AKP ile yollarını ayırma nedenini anlattı.

Yaşanan haksızlık ve hukuksuzlukların kendisi için dayanılmaz boyutlara ulaştığını ifade eden Yeneroğlu, AKP’den çocuklarının yüzüne bakabilmek için ayrıldığını söyledi.  


AKP’den istifa ederek Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’ne katılan ve bu partinin Genel Başkan Yardımlığı görevini üstlenen İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu,Adem Özkese’nin Youtube kanalındaki “SINIRSIZ” programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.
AKP’de siyaset yaptığı son 1 yılda çocuklarının yüzüne bakamaz hale geldiğini belirten Mustafa Yeneroğlu,AKP’den ayrılmaması için kendisine çok önemli makamlar teklif edildiğini de açıkladı.

Önemli olanın makamlar mevkiler olmadığını belirten Yeneroğlu “Mesele eve gittiğinizde çocuklarınızın yüzüne huzur içinde bakabiliyor musunuz? Siyaseti bıraktıktan sonra geri dönüp baktığınızda ‘Acaba ben kendi değerlerimi, kendi ilkelerimi menfaatime, makamıma kurban mı ettim’ şeklinde bir yaklaşıma sahip olacak mısınız? Namazdan sonra dua ettiğinizde acaba huzur içerisinde kendinizle barışık bir şekilde Allah’a yalvarabiliyor musunuz?” ifadelerini kullandı.

Şu anda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elindeki yetkilerin çok fazla olduğunu ifade eden Yeneroğlu yetkilerin bu şekilde tek elde toplanmasının yeni 28 Şubat süreçlerinin önünü açacağı öngörüsünde bulundu.

Yeneroğlu “AK Partili kardeşlerime söylüyorum. Şu mevcut sayın Cumhurbaşkanın elindeki yetkilerinin başka bir otoriter liderin eline geçtiğini düşünün. Böyle bir rejimde kim yaşamak ister? Böyle bir rejim 28 Şubatları tekrar getireceğine adım kadar emin olduğum bir ortamda, ben bu insanları ikaz ediyorum. Otoriter kimse yanlıştır, diktatörlüğe giden yolu kim döşüyorsa buna karşı çıkmamız lazım” şeklinde konuştu.

Eski Akp’li DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu AKP’den çocuklarının yüzüne bakabilmek için ayrıldığını söyledi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!