G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Erdoğan o sözleri Sezen Aksu için söylememiş! İşte sürpriz son dakika açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan neredeyse bir haftadır tartışılan Çamlıca Camii’ndeki sözlerine açıklık getirdi. Erdoğan, “Benim oradaki muhatabım Sezen Aksu değildir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 yıl önce yazdığı şarkıda Adem ve Havva’ya hakaret ettiği iddia edilen Sezen Aksu için “O dili kopartmak görevimizdir” demişti. Erdoğan, sözlerinin hedefinde Aksu’nun olmadığını belirterek, “Burada çok açık net bir gerçeği ortaya koymakta fayda var. Öncelikle benim oradaki hitabımın muhatabı Sezen Aksu değildir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, İstanbul’u etkisi altına alan şehirde hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı, ülkede yaşanan doğal gaz kesintileri ve diğer konu başlıkları hakkında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerini NTV canlı yayınında yaptı. Erdoğan’ın gündeminde ilk sırada İstanbul’da etkili olan kar yağışında ortaya çıkan sorunlar yer aldı. Erdoğan konuyla ilgili, “Ne yazık ki daha önceki uygulamaları bile devam ettiremeyen bir yönetim elinde İstanbul. Biz, İstanbul’umuzu kaderine terk edemeyiz. 03.00’e kadar takip ettim, arkadaşlarımla irtibat halinde oldum kara yollarındaki çalışmaları koordine ederek izledim. Bu tam anlamıyla basiretsizliktir. Kar yağdıktan sonra tedbir alamazsınız. Kış mevsimine girerken bütün tedbirlerinizi almalısınız. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere muhalefet belediyelerine genel bütçeden aktarılan paylar, 2019’dan bu yana aşağı yukarı 2 kat artırılmıştır.” açıklamasında bulundu.

İRAN’DAN DOĞAL GAZ KESİNTİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran’dan Türkiye’ye gelen doğal gazda yaşanan kesintiler ve bunun sanayi üretimine yansımaları hakkında da açıklama yaptı. Erdoğan, “Bizim İran’a borcumuz söz konusu değil, tam aksine bu iddialar yalandır. 2021’de vatandaşların elektrik faturalarında yüzde 50, doğal gazda yüzde 75 sübvansiyona gidilmiştir. 2022’de de benzer sübvansiyonlar devam edecek.” dedi.

DÖVİZE ENDEKSLİ TL HESABINDA NE KADAR BİRİKTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Aralık gecesi açıklanan dövize endeksli Türk lirası hesabında biriken paranın hacmini açıkladı. Erdoğan, “25 Ocak itibarıyla büyüklük 203 milyar lirayı aştı. 58,6 milyar lirası döviz hesaplarından dönüşen tutar” dedi.

Erdoğan o sözleri Sezen Aksu için söylememiş! İşte sürpriz son dakika açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!