G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,71
GBP40,63
BIST10.163,63
GR. ALTIN2.393,71
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Epson ulaşılabilir fiyatlı 4K  projeksiyon serisini tanıttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Epson ulaşılabilir fiyatlı 4K  projeksiyon serisini tanıttı / Haberin Peşinde Urfa

Epson, kurumsal yani iş ve eğitim alanlarında kullanılacak ulaşılabilir fiyatlı yeni 4K lazer projeksiyon serisini piyasaya sürüyor.

Epson, kurumsal yani iş ve eğitim alanlarında kullanılacak ulaşılabilir fiyatlı yeni 4K lazer projeksiyon serisini piyasaya sürüyor. EB-L570U, EB-L770U ve EB-L775U, 5200’den 7000 lümene kadar yüksek çözünürlüklü görüntüyü, 500 inçe kadar ekran boyutuyla sunuyor

Epson, işletmelere yani iş ve eğitim alanlarındaki toplantılara yönelik ulaşılabilir fiyatlı 4K lazer projeksiyon serisini piyasaya sürüyor. Yeni Epson EB-L570U, EB-L770U ve EB-L775U modelleri 5200’den 7000 lümene kadar yüksek çözünürlüklü görüntüyü 500 inçe kadar ekran boyutuyla sunuyor. 

Epson, üç yeni projektörüyle iş, eğitim ve sürükleyici deneyimler gerektiren toplantılar için yüksek kaliteli, geniş ekran görüntü sağlıyor. Bu çok yönlü modeller, gelişmiş bağlantı özelliklerini basit kurulumlarla sunabiliyor. Düz panel ekranlarla karşılaştırıldığında, daha rahat ve kapsayıcı bir izleme deneyimi için sınırlı görüş açıları, kör noktalar, parmak izleri ve ekran parlaması gibi yaygın sorunları ortadan kaldırıyor.

Bölünmüş ekran özelliği de var

Epson Türkiye Görüntüleme Ürünleri Yöneticisi Mustafa Akmaz, yeni serinin avantajlarını şöyle anlatıyor: “Bu yeni ekran serisi, büyük ve ölçeklenebilir içeriği yüksek parlaklıkta yansıtmak isteyen kuruluşlara ulaşılabilir fiyatlı, yüksek kaliteli görüntüleme çözümleri getiriyor. Ayrıca, bir ekranda iki ayrı içeriğin görüntülenmesini sağlayan bölünmüş ekran ve çok sayıda üründen tek bir büyük görüntü yansıtılmasını sağlayan kusursuz ‘edge blending’ gibi normalde daha yüksek fiyatlı modellerde bulunan etkileyici projeksiyon özelliklerini sunuyor.”

2001’den beri pazar lideri

Epson, 2001 yılından bu yana dünyada projeksiyon pazarının lideri olarak faaliyet gösteriyor. Bu yeni seri, üst düzey yenilikçi teknoloji çözümlerini daha erişilebilir bir fiyatta sunuyor. Hibrit çalışma ve öğrenme ortamlarını yöneten şirketler ve eğitim organizasyonları, daha kapsamlı bağlantı özelliklerinden faydalanıyor. HDMI sinyal algılama ile otomatik MTR (Microsoft Team Room) güç açma işlevi sayesinde kolay bir hibrit çalışma imkanı bunuyor. Epson'ın sunduğu bu modeller, markanın katı sürdürülebilirlik ve kurumsal sosyal sorumluluk (CSR) gerekliliklerine uygun olarak düşük enerji tüketimi sunuyor.

500 inçe kadar parlak görüntü

EB-L570U modeli, 5200 lümen parlaklıkla eğitim kurumları, işletmeler ve turistik ortamlar için ideal bir model olarak biliniyor. Ekranı 50 ile 500 inç arasında boyutlarda kullanılabiliyor. EB-L770U modeli ise 7000 lümen parlaklığıyla öne çıkıyor. Ekonomik modda olağanüstü güvenilirlik ve 30.000 saate kadar daha uzun kullanım ömrüne sahip model bir dizi farklı sektöre etkili, pratik ve yaratıcı görüntüleme uygulamaları sunuyor. EB-L775U de siyah renk seçeneği ve 7000 lümen parlaklığıyla aydınlık ortamlarda bile net görüntüler veriyor. 

Hibya Haber Ajansı

Epson ulaşılabilir fiyatlı 4K  projeksiyon serisini tanıttı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!