G-CV0ZL47F6D
USD32,25
EURO35,07
GBP40,88
BIST10.319,96
GR. ALTIN2.470,32
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Trendbox’ın CDO’su Didem Gündoğdu oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendbox’ın CDO’su Didem Gündoğdu oldu / Haberin Peşinde Urfa

Perakende sektörünün alışveriş datasını gerçek zamanlı olarak toplayan ve analiz eden Trendbox’ta Veriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (CDO) görevine Didem Gündoğdu atandı.

Bakkal, büfe, tekel, küçük marketler gibi perakende sektörünün ölçümlenmesi zor geleneksel kanalında yazılım ve donanım (IoT) çözümleri aracılığıyla Türkiye’nin 3.000’i aşkın noktasından yapılan alışverişlerin verilerini gerçek zamanlı olarak toplayan ve analiz eden Trendbox, deneyimli isimlerle ekibine güç katıyor. Trendbox’ın Veriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CDO) pozisyonuna 25 yılın üzerinde kurumsal ve akademik tecrübesi olan Didem Gündoğdu atandı. Gündoğdu, yapay zekâ ve makine öğrenmesi konularındaki araçları kullanarak Trendbox müşterileri için yeni ürünler geliştirmekten sorumlu olacak.

Didem Gündoğdu Kimdir?

Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamlayan Didem Gündoğdu, yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi’nde Bilgisayar Bilimleri bölümünde yaptı. İtalya’da bulunan Università di Trento’da doktorasını yapan Didem Gündoğdu, kariyerine Bull Information Systems’da başladı. Veri bilimine odaklanmadan önce kurumsal kaynak planlama yazılımı olan SAP sistemlerinin teknik danışmanı olarak yaklaşık 15 yıl bilgi teknolojileri sektöründe çalıştı. ABD, Avusturya ve Japonya’da Sandoz ve Novartis’in yaygınlaştırma projelerinde yer aldı. Üç yıl süreyle Ülker’de Türkiye’nin en büyük Hızlı Tüketim Ürünleri (FCMG) SAP uygulamasının teknik proje yöneticiliğini yapan Gündoğdu; Vodafone, ICC, Samsung Electronics, Sovos’un yanı sıra Kurucusu olduğu Verilista, İtalya’da bulunan EIT Digital ve Kantar’da Yazılım Geliştiricisi, Veri Bilimcisi ve yönetim pozisyonlarında görev aldı. Tüm bu kurumsal deneyimlerin yanı sıra Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde yarı zamanlı öğretim üyesi olan ve Sosyal Bilimler için Hesaplama Teknikleri (Computational Techniques for Social Science) dersleri veren Didem Gündoğdu, kariyerine nisan ayı itibarıyla Trendbox’ta Veriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam edecek.

 

 

Trendbox’ın CDO’su Didem Gündoğdu oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!