G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ASGARİ ÜCRET VE MEMUR MAAŞ ZAMMI AÇIKLAMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, “Ülkemizi, darbe mahsulü mevcut anayasasından hep birlikte kurtaralım istiyoruz. Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylıklarının ödemesini erkene alıyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Her tarafın içine sinecek bir hayırlı karar alacağız. Memur maaş zamlarıyla ilgili Meclis’te görüşmeler yapacağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.

Toplantıda ele alınan konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “8,5 saat süren bir Kabine Toplantısı oldu, zira bütün bakan arkadaşlarım hazırlıklarını etraflıca anlatma imkânını buldular. Böylece şu anda Kabinedeki arkadaşlarımın, Dışişleri Bakanımız hariç hepsi hazırlıklarını sundular, Dışişleri Bakanımı da ayrıca dinleyeceğim. Tabi bir de şu iki-üç gün içerisinde bakan arkadaşlarımın yardımcılarıyla ilgili hazırlıklarını kendilerinden dinleme fırsatım olacak.

28 Mayıs seçimlerinin üzerinden daha 10 gün bile geçmeden yürütme organındaki tüm görevlendirmeleri süratle tamamladık. Hiçbir sorun yaşanmadan, hiçbir gecikmeye mahal vermeden Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek kadroları belirledik, belirliyoruz. 16 Nisan 2017 referandumuyla ülkemize kazandırdığımız yeni yönetim modelimizin avantajlarını böylece bir kez daha tecrübe ettik. Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin Türk siyasetinde gerçekleştirdiği tarihî dönüşümü tekrar görme imkânı bulduk.

“ÜLKEDEKİ İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMINA ZARAR VERECEK SÖYLEMLERDEN UZAK DURULMASI ÖNEMLİDİR”

14 Mayıs’ın hıncını depremzedelerimizden çıkarmışlardı, 28 Mayıs’ın öfkesini de kırsaldaki vatandaşlarımıza yüklediler. Gazi Mustafa Kemal’in ifadesiyle, ‘milletin efendisi’ diyerek onurlandırdığı köylülerimize yönelik hakaretleri biz kabul etmiyoruz. Vatandaşı 500 liraya oyunu satmakla itham etmenin hiçbir izahı yoktur. Bu hezeyanın adında halk olan, amblemindeki altı oktan biri güya halkçılık olan bir siyasi partinin genel başkanından gelmesi ayrı bir skandaldır. Merhum Âşık Veysel’i kıyafeti sebebiyle Kızılay’a almayan zihniyetin, 2023 senesinde bile varlığını sürdürmesi hem ürkütücü, hem de gerçekten utanç vericidir.

“ÇİFTÇİMİZİ, ÜRETİCİMİZİ, KÖYLÜMÜZÜ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Geçen haftaki Kabine Toplantımız akabinde emeklilerimiz ve çiftçilerimizle ilgili müjdelerimizi kamuoyuyla paylaşmıştık. Buğday ve arpa alım fiyatlarımızın üreticilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığını görüyoruz. İnşallah bundan sonra da çiftçimizi, üreticimizi, köylümüzü desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye’nin kalkınmasına omuz veren kim varsa, hiçbir ayrım yapmadan tüm imkânlarımızla yanında olacağız.

Biz, bu milletin efendisi değil hizmetkârıyız, işte bizim aramızdaki fark bu. Ülkemize on yıllar boyunca hizmet etmiş, bu uğurda saçlarını ağartmış emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz.

Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylıklarının ödemesini erkene alıyor, toplam 1,4 milyon kardeşimizi Kurban Bayramı’ndan önce sevindiriyoruz.

Sadece Haziran ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza toplam 19 milyar lira ödeme gerçekleştireceğiz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ASGARİ ÜCRET VE MEMUR MAAŞ ZAMMI AÇIKLAMASI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!