G-CV0ZL47F6D
USD32,53
EURO34,90
GBP40,78
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Coronaya yakalanan doktor: Bu işin şakası yok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coronaya yakalanan doktor: Bu işin şakası yok! / Haberin Peşinde Urfa

Manisa Soma Devlet Hastanesi’nde, corona tedavisi gören Dahiliye Uzmanı Dr. Canan Sabay, sosyal medyada paylaştığı video ile vatandaşları uyararak, “Hiç maskesiz, sipersiz çalışmadım, çok korundum ama yine de olmadı. Zor durumda kalmadıkça lütfen kalabalık ortamlara girmeyin, teması azaltın. Bu işin şakası yok” ifadelerini kullandı. 

Manisa Soma Devlet Hastanesi’nde 3 yıl önce ayrılarak kendisine özel muayenehane açan Dahiliye Uzmanı Dr. Canan Sabay, 14 Kasım tarihinde yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıktı.

Manisa Soma Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları servisinde tedavi altına alınan Dahiliye Uzmanı Dr. Canan Sabay, hasta odasından sosyal medya hesabından paylaştığı video ve mesajla herkesi alınan tedbirlere uyma ve zorunlu olmadıkça sokağa çıkmama konusunda uyardı.

“BU İŞİN ŞAKASI YOK”

Hasta odasından çektiği videoya yaptığı yorumda hastanede kendisiyle birlikte 3 doktor ve 1 aile hekiminin de tedavi gördüğünü ifade eden Dahiliye Uzmanı Dr. Canan Sabay, “Başta meslektaşlarım Dr. Volkan Kurtoğlu ve Dr. Özlem Demir olmak üzere hastanemiz sağlık çalışanlarının nasıl canla başla mücadele ettiğini gözlerimle görüyorum. Onları yormamak için kalabalık ortamlardan kafelerden hastanelerden pazardan çarsıdan uzak durun. N’olur. Onlar da hastalanırsa inanın bakacak kimsemiz olmayacak… Şu an sadece Soma Devlet Hastanesi’nde 3 doktor 1 aile hekimi bir acil servis hekimi tedavi görüyoruz. Lütfen kendinizi koruyun. Bu işin şakası yok!!!!” ifadelerini kullandı.

“MASKESİZ SİPERSİZ ÇALIŞMADIM”

Paylaştığı videoda güçlü nefes alıp verdiği görülen Dahile Uzmanı Dr. Canan Sabay, kendisinin kurallara dikkat ederek çalıştığını ve yine de coronanın kendisine bulaştığına dikkat çekti.

Dahile Uzmanı Dr. Canan Sabay yaptığı paylaşımda, “Bir sürü mesaj alıyorum. Bir sürü telefon… Kesik nefesim dışında iyiyim. Hiç maskesiz, sipersiz çalışmadım, çok korundum ama yine de olmadı. Zor durumda kalmadıkça lütfen kalabalık ortamlara girmeyin, teması azaltın. İhtiyaçlarınızı internetten alın. Sokağa çıkmayın, hepinizi çok seviyorum.” ifadelere yer verdi.

Öte yandan Sabay’ın hastanede tedavisine başlandığı gün, aynı hastalıktan babaannesini kaybettiği ve şuanda sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Coronaya yakalanan doktor: Bu işin şakası yok!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!