G-CV0ZL47F6D
USD32,43
EURO34,82
GBP40,94
BIST10.082,77
GR. ALTIN2.439,37
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Çolak: “Şanlıurfa’da geleceğin futbolcuları yetişecek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çolak: “Şanlıurfa’da geleceğin futbolcuları yetişecek” / Haberin Peşinde Urfa

ŞANLIURFA-19.09.2023-HİBYA- Milli Takım eski futbolcusu Tanju Çolak, Hami Mandıralı ve Ahmet Dursun, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Sakıbın Köşkü’nde gerçekleşen görüşmede, kentte 10 dönüm alan üzerinde kurulacak olan Tanju Çolak Futbol Okulu müjdesini verdi.

Görüşmede Türk futbol tarihinin önemli isimlerinden Tanju Çolak’ı Şanlıurfa’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu anlatan Başkan Beyazgül, ‘Bir mutluluğumuz daha var. 12-15 yaş arası yetenekli gençleri keşfedecekler.” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfalı çocukları keşfetmek için kente geldiğini anlatan Çolak, “Şanlıurfalı çocukları keşfetmek için kente geldi. Buradaki çocuklar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarda antrenman yapacak. Çocuklarımıza ben bu şansı vereceğim ama yeter ki sahada çıkın görevinizi yapın. Tesis önemli, bana derseniz gelin tesis yapın ona da hazırım. Ben bu çocuklar için her şeyi yapmaya hazırım. Çocuklarımızı sosyal medyadan kurtarmalıyız.” diye konuştu.

Çolak, “10 dönüm alan üzerine Ankara’daki gibi Tanju Çolak Futbol Okulu’nun kurulması için ben hazırım.” dedi.

“Şanlıurfa modern bir şehir”

Daha önceki Şanlıurfa ziyaretinde kentin büyük bir köy olduğunu dile getiren Çolak, Başkan Beyazgül ile birlikte kentte değişim ve dönüşüm yaşandığını belirterek, “Şanlıurfalı çocuklar için kente geleceğim. 15 yıl önce Şanlıurfa köy diyordum ama artık şehir olmuş, 2 buçuk milyonu aşmış. Şanlıurfa böyle güzel ve değerli bir Başkana sahip ve herkesin önünde söz de verdi. 10 dönüm alan üzerinde saha yap, tesis yap, Tanju Çolak Futbol Okulu'nu açacağım burada. Başkanımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa’nın misafirperverliğinin her şeyin üzerinde olduğuna değinen Çolak, çocuklar için mücadele eden Başkan Beyazgül’ü tanımaktan mutlu olduğunu söyledi.

Şanlıurfa’da Tanju Çolak Futbol Okulunun kurulması için 10 dönümlük alanın tahsis edileceğini anlatan Başkan Beyazgül’ün bu müjdesine çok sevinen Tanju Çolak, İş İnsanı Maruf Güneş ile Nihat Kırmızı’ya seslenerek projeye destek vermelerini istedi.

“Gençlerin hayallerini gerçekleştireceğiz”

Tanju Çolak Futbol Okulu ile birlikte Şanlıurfalı çocukların hayallerini gerçekleştireceklerini anlatan Başkan Beyazgül, “Bu gün gerçekten çocuklarımız için Şanlıurfa’mız için bir ivme günüdür, bir enerji günüdür. Çocuklarımız bunu beklemiyorlardı ama Tanju Çolak bunu düşündü buraya geldi. Şimdi çocuklarımız heyecan içerisindedir. Gelecekleri için daha güzel hayaller kuracaklarına inanıyorum ve o hayallerin gerçekleşmesi için de Tanju Çolak buradadır.’’ dedi.

Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ahmet Dursun, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı futbol okullarını ziyaret ederek genç sporcularla bir araya geldi. Gençlerle fotoğraf çektiren Çolak, türbinden gençlerin futbol karşılaşmasını izledi.

Şanlıurfalı gençlere Tanju Çolak Futbol Okulu’nun müjdesini burada da yenileyen Başkan Beyazgül, çocukların formalarını imzaladı.

Hibya Haber Ajansı

Çolak: “Şanlıurfa’da geleceğin futbolcuları yetişecek”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!