G-CV0ZL47F6D
USD32,58
EURO35,05
GBP40,84
BIST9.813,43
GR. ALTIN2.457,85
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

CEYLANPINAR KAVGASIYLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME! BAŞKANLAR BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ceylanpınar’da eski başkan Abdullah Aksak’ın akrabalarının belediyede yaptığı olayın ardından ilçeye giden Vali Abdullah Erin başkanlığındaki heyet, taraflar ile görüştü ve eski belediye başkanı ile mevcut belediye başkanı biraraya geldi.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde eski belediye başkanı Abdullah Aksak’ın akrabalarının belediye binasında yaptığı olayın ardından yaşanan gerginlik tatlıya bağlandı.

Bugün ilk belediyede başlayan sonra tarafların akrabalarının sopalı-silahlı kavgasına dönüşen olayın ardından ilçeye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gitti. Taraflar ile yapılan görüşmenin ardından Ceylanpınar Kaymakamlığında her iki başkanın bir arada olduğu bir fotoğraf paylaşıldı. 

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ceylanpınar ilçemizde bugün meydana gelen kısa süreli gerginlik sonrasında, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkanımız Sn. Feyyaz Soylu,  ve önceki dönem Ceylanpınar Belediye Başkanımız Sn. Abdullah Aksak ile bir araya geldik” dedi. 

Başkan Beyazgül yaptığı paylaşımda”Ceylanpınar Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu ve önceki dönem Belediye Başkanımız Abdullah Aksak’a yapıcı ve anlayışlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kavga, barış pozu ile sona ermiş oldu.


NELER YAŞANMIŞTI?

İddiaya göre, Eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın yeğenleri olduğu öne sürülen L.A., E.A., İ.A. ve bir grup, silah ile belediye binasını bastı. 

Emniyet güçleri tarafından bölgede geniş güvenlik önlemleri alınsa da, gerginlik büyümeye başladı. Eski Başkan Aksak ve Başkan Soylu’nun akrabalarının, sokak ortasında birbirlerine sopalar ile saldırdığı anlar anbean kaydedildi. Silah seslerinin de duyulduğu anlarda yaralıların olduğu iddia edildi.

CEYLANPINAR KAVGASIYLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME! BAŞKANLAR BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!