G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bulut teknolojilerindeki testlerin şirketlere 6 önemli katkısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulut teknolojilerindeki testlerin şirketlere 6 önemli katkısı / Haberin Peşinde Urfa

Teknoloji sektörüne inovatif bir bakış açısı getirmeyi hedefleyen TesterYou’nun Kurucusu Barış Sarıalioğlu, bulut testi kullanmanın şirketlere olan 6 faydasını paylaştı.

Gelişen teknolojiyle birlikte şirketler, kullandıkları yazılım sistemlerinde esneklik, hız ve güvenliğe ihtiyaç duyuyor. Şirketler, bu ihtiyaçlara yanıt verebilmek için bulut tabanlı çözümlere yöneliyor. Bulut teknolojilerinin en güvenilir şekilde test edilmesi şirketler için kritik bir rol oynuyor. Bulut sistem yönetimi testleri iş sürekliliği, maliyet verimliliği, hızlı dağıtım, uzaktan çalışma kolaylığı ve güvenlik gibi pek çok avantaj sunarken şirketlerin bu hedeflere ulaşmalarına yardımcı oluyor.

Güçlü, iyi organize edilmiş ve güvenilir bir bilgisayar altyapısına sahip olmanın, iş kurmak ve büyütmek için günümüzde en önemli unsurlardan biri haline geldiğini belirten TesterYou Kurucusu Barış Sarıalioğlu, “Bulut sistemleri bir kuruluşun sistem ihtiyaçlarını belirleyen, sistem performansını yükseltip optimize eden, donanım ve yazılımda ortaya çıkabilecek sorunları gideren yapılardır ve mutlaka test edilmeleri gerekir. Bulut kaynaklarını test eden kuruluşlar, verilerin optimum performansını, kullanılabilirliğini ve güvenliğini sağlayabilir, ilgili altyapı veya platformun kesinti süresini en aza indirebilirler. Bu nedenle, şirketlerin bulut testini kullanmayı değerlendirmeleri oldukça önemlidir.” ifadelerinde bulundu.

Bulut testi çeşitleri ve faydaları

Geniş anlamda bulut testi, uygulamaların bulut bilişim kaynakları aracılığıyla test edilmesini ifade etse de amaca göre değişen birbirinden farklı türlerin de olduğunu belirten TesterYou Kurucusu Barış Sarıalioğlu, “Bu testler, bulut kaynaklarının test edilmesi, bulut tabanlı yazılımların test edilmesi ve yazılımın bulut tabanlı araçlarla test edilmesi şeklinde birbirinden ayrılıyor. Şirketler kendi amaçlarına göre bu testleri kullanabilir. Testleri kullanmak kendi içinde birçok avantaj yaratıyor.” diyerek 6 avantajı şöyle sıraladı:

''Maliyet etkinliği: Müşteriler yalnızca kullandıkları kadar ödedikleri için bulut testleri, geleneksel testlere göre daha uygun maliyetlidir. Kullanılabilirlik ve iş birliği: Kaynaklara ağ bağlantısı olan herhangi bir cihazdan erişilebiliyor. QA test çalışmaları fiziksel konumla sınırlı kalmayarak, yerleşik iş birliği araçlarıyla birlikte test ekiplerinin gerçek zamanlı olarak iş birliği yapmasını kolaylaştırıyor. Ölçeklenebilirlik: Hesaplama kaynakları, test taleplerine göre yukarı veya aşağı olarak ölçeklendirilebiliyor. Daha hızlı test: Bulut testi, birçok BT yönetim görevine duyulan ihtiyacı ortadan kaldırdığı için geleneksel testlerden daha hızlı sonuçlanıyor. Bu, ürünü pazara sunma süresinin daha kısa ve hızlı olmasını sağlıyor. Özelleştirme: Çeşitli test ortamları genellikle istenilen doğrultuda simüle edilebiliyor. Basitleştirilmiş felaket kurtarma: Veri yedekleme ve kurtarma için gerçekleştirilen çalışmalar, geleneksel yöntemlere göre daha az yoğunluk içeriyor.''

Hibya Haber Ajansı

Bulut teknolojilerindeki testlerin şirketlere 6 önemli katkısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!