G-CV0ZL47F6D
USD32,31
EURO34,81
GBP40,73
BIST10.247,75
GR. ALTIN2.401,01
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Contra: Operation Galuga ile efsane yeniden doğuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Contra: Operation Galuga ile efsane yeniden doğuyor / Haberin Peşinde Urfa

Konami Digital Entertainment B.V. ve WayForward bugün itibarıyla Contra run-‘n’-gun (koş ve ateş et) serisinin yeni oyunu Contra: Operation Galuga’nın PlayStation 5, PlayStation 4 ve Xbox Series X|S, Xbox One, PC (Steam) ve Nintendo Switch platformlarına geleceğini duyurdu.

Contra: Operation Galuga, 1980'lerdeki orijinal NES/arcade Contra oyununun kapsamlı bir yeniden yapımı olarak serinin klasik köklerine geri dönüyor. İkonik silahlar ve ortamlar, yeni aşamalar, düşmanlar, bosslar, oyun mekanikleri, iyileştirilmiş bir güçlendirme sistemi, modern grafikler ve seslerle buluşuyor.

Oyunda hayranların favorisi elit Contra komandoları Bill Rizer ve Lance Bean, bir zamanlar barışçıl olan Galuga Adası'nı insanlığın kaderinin belirsiz olduğu topyekun bir savaş alanına dönüştüren Red Falcon terörist grubuna karşı savaşmak üzere yeniden göreve çağırılıyor.

Hikaye Modunda en fazla iki oyuncu beraber savaşmak için takım oluşturabilirlerken Arcade Mode'da en fazla dört oyuncu aralarında cangıl, şelale ve düşman üssünde bir uçan bisiklet üzerinde geçen maceralar bulunan sekiz aşama boyunca koşup, zıplayıp ateş ederken güçlerini birleştirebilir. Geniş atış, lazer ve güdümlü füzeler gibi ikonik silahlar oyuna geri dönüyor (artık daha fazla ateş gücü için aynı türden iki silahı istifleme olanağı da var) ve muhteşem Overload yeteneklerini ortaya çıkarmak için fazla silahlar feda edilebiliyor. Üç zorluk ayarı ve çeşitli ek meydan okuma seçenekleri sayesinde oyun, Contra'nın hem eski hem de yeni oyuncularına hitap etmeye aday.

Önemli özellikler:

''Run-'n'-gun türünün öncüsü geri döndü, yeniden tasarlandı ve her zamankinden daha aksiyon dolu, sekiz patlayıcı aşama! Ormana sızın, şelaleye tırmanın, uçan bisikletle düşman üssünden hızla geçin ve çok daha fazlası, farklı yeteneklere sahip birden fazla oynanabilir karakter, destansı, ekranı dolduran bölüm sonu canavarı savaşları, yeni ve hayranların en sevdiği silahlar, artık istiflenebilir yükseltmeler ve muhteşem Overload yetenekleriyle sizlerle, çoklu zorluk seçenekleri ve çok sayıda ekstra içerik.''

Hibya Haber Ajansı

Contra: Operation Galuga ile efsane yeniden doğuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!