G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bu okulda öğrencilerin can güvenliği tehlikede!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan bir ilkokulda güvenlik olmadığı için veliler çocuklarına bir zarar geleceği konusunda tedirgin. Okulda sadece 1 tane temizlik görevlisinin olması nedeniyle okulun temizlik konusunda da yetersiz olduğunu dile getiren öğrenci velileri, durumun çözüme kavuşması için yetkililere çağrıda bulundu.

Karaköprü ilçesi Maşuk- Seyrantepe’de bulunan Piri Reis İlkokulunda yaşanan güvenlik ve temizlik sorunları nedeniyle öğrenci velileri durumdan şikayetçi. Geçtiğimiz günlerde 2 çocuğunu okula getiren bir veli, okul önünde 11 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir çocuğun bir vatandaş tarafından zorla alı konulduğunu belirtti. Okulda temizlik görevlisinin yetersiz olması nedeniyle okulun hijyen konusunda yetersiz olduğunu ifade eden öğrenci velileri, yetkililerden duruma bir an önce çözüm bulunması konusunda çağrıda bulundu.

“MÜDÜR’E DERDİMİZİ ANLATAMIYORUZ”

Okul önünde kaçırılmaya çalışılan öğrenci olayının yaşanmasının ardından oldukça tedirgin olan veliler, yaşanan olay karşısında herhangi bir tedbirin alınmamasından dolayı tepki gösterdiler. Güvenlik eksikliğinin yanı sıra okulun özellikle pandemi döneminde temizlik koşullarının yetersiz olmasından ve okul müdürünün yaşanan tüm olumsuzluklara karşı sessiz kalması, velilerin şikayetlerini dinlememesi, velilere gerekli ilgiyi göstermemesinden yakınan veliler, “Okul müdürüne derdimizi anlatamıyoruz” dediler.

“SESİMİZİ DUYURMAK İSTİYORUZ”

Okul çevresinde çocuklarının güvenliklerinin olmadığını ifade eden bir öğrenci velisi, “Okulda güvenlik yok yarın öbür gün çocuklarımız kaçırılsa biz ne yapacağız bilmiyoruz. Okul yönetimine diyoruz ki güvenlik önlemleri alınsın dilekçe verelim ama sonuç yok ne yapacağımızı bilemiyoruz sesimizi duyurmak istiyoruz.” dedi. 

“OKULDA TEMİZLİK SIFIR”

Okulda yeterli temizlik görevlisinin olmaması nedeniyle temizliğin olamadığını da belirten veliler, “4 katlı okula 1 tane temizlik görevlisi zorla geldi. Okulda temizlik sıfır, öğrencilerimizin bu durumda olmasını istemiyoruz. Okulun güvenlik ve temizlik sorununa bir an önce çözüm bulunsun.” diye ifade etti.

Bu okulda öğrencilerin can güvenliği tehlikede!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!