G-CV0ZL47F6D
USD32,28
EURO34,63
GBP40,57
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.409,75
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Yüce, yeniden YERELSEN Genel Başkanı seçildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Yüce, yeniden YERELSEN Genel Başkanı seçildi / Haberin Peşinde Urfa

SAKARYA-05.12.2022-HİBYA- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası’nın (YERELSEN) 6. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden genel başkan seçildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, YERELSEN 6. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Kocaeli’de düzenlenen genel kurula Başkan Yüce’nin yanı sıra MARKA Genel Sekreteri, YERELSEN Başkanvekili Dr. Mustafa Çöpoğlu, Hizmet-İş Genel Başkanvekili Mehmet Keskin, TÜRK-İş Marmara Bölge Başkanı Adnan Uyar, Yerelsen Genel Sekreteri Ali Danış, sendika üyesi belediye başkanları, sendika temsilcileri, genel müdürler ve delegeler katıldı.

Başkan Yüce, toplantı sırasında gerçekleştirdiği konuşmasında “YERELSEN, bugün bir marka ise yaptığımız tüm faaliyetlerde arkamızda duran, doğru yaptığımız her işte bize sonsuz destek veren değerli üyelerimizin ve belediye başkanlarımızın sayesindedir.  Umuyoruz ki önümüzdeki dönemde de sendikamız ülke genelinde daha fazla örgütlenmiş olarak yükselişini sürdürecektir.” dedi.

Bulundukları konuma 17 yıldır gayret ve kararlılıkla yürüttükleri çalışmalar sonucunda geldiklerini söyleyen Başkan Yüce, “Profesyonel bir anlayışla çalışmalarının çıtasını yükseltip Avrupa Birliği’nden aldığı projeleri başarı ile uygulayan bir sendika olarak Kamu İşverenleri alanında Türkiye’nin en güçlü sendikaları arasındayız. Geldiğimiz noktada işimizi eksiksiz yapmanın, kamu yararı yönünde faydalı sonuçlara imza atmanın kıvancını yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hizmet-İş Genel Başkanvekili Mehmet Keskin, ise emek mücadelelerinin sadece Türkiye’de değil, dünyada örnek haline getirdiklerini öne sürerek, “Hizmet-İş dünya sendikal yaşamında rol model olan bir sendikadır. 6. Olağan Genel kurulun hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Yüce, yeniden YERELSEN Genel Başkanı seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!