G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,77
GBP40,69
BIST10.267,09
GR. ALTIN2.409,58
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu aosogrenci.anadolu.edu.tr sınav yeri sorgulama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu aosogrenci.anadolu.edu.tr sınav yeri sorgulama / Haberin Peşinde Urfa

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu mu? sorusu bu hafta sonu sınava girecek Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri tarafından sorgulanıyor. AÖF sınav yerleri yayınşanacak sınav giriş belgelerinde yer alacak. Bu anlamda sınava katılacak adaylar sık sık “aosogrenci.anadolu.edu.tr” adresinden sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını kontrol ediyor. Peki, AÖF Güz dönemi sınavları için sınav giriş belgeleri açıklandı mı? İşte son durum..

27-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan AÖF vize sınav giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Öğrenciler “AÖF Güz dönemi sınavı sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtını araştırıyor.

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF güz dönemi ara sınav giriş yerleri açıklandı! Sınav giriş bilgilerinizi öğrenci otomasyonu sayfanızdan çıktısını alabilirsiniz. 27-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan AÖF güz dönemi ara sınavları için sınav binaları ve salonlarını merak ediyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından sınav giriş yerlerini merak eden adaylar https://aosogrenci.anadolu.edu… adresi üzerinden sınav giriş yerlerini sorgulayabilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

AÖF SINAVI ONLİNE MI OLACAK, YÜZ YÜZE Mİ?

2021 Güz Dönemi AÖF ara sınavları 27-28 Kasım 2021 tarihleri aralığında yapılacak.

Dönem sonu sınavı ise 08-09 Ocak 2022 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek. AÖF güz sınavları yüze olarak gerçekleştirilecek.

AÖF GEÇME NOTU KAÇ?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esaslarının 9.maddesinde “(Değişik:Senato?3/1/2017?1/10; Değişik: Senato?18/9/2018?7/4; Değişik: Senato?27/11/2019?15/13; Değişik: Senato?11/3/2020?2/7) Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Programlarında, ders bazında “Başarı Notu” alt sınırı uygulanır. “Başarı Notu” alt sınır değeri, laboratuvar dersleri, uygulama dersleri ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 35’tir…” denilmektedir.

Not: 2019-2020 öğretim yılı bahar döneminden itibaren geçerli olacak şekilde “Başarı Notu” alt sınır değeri 35 olup Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde harf notları, dersin alındığı ilgili dönemdeki Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esaslarına göre belirlenmektedir.

aöf,aöf sınav giriş,aöf sınav yerleri,aöf sınav giriş belgesi


AÖF sınav giriş yerleri belli oldu aosogrenci.anadolu.edu.tr sınav yeri sorgulama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!