G-CV0ZL47F6D
USD32,46
EURO34,74
GBP40,71
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.440,20
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

AKP’li vekil tepki çeken sözlerini böyle savundu: Türkiye’de ev ve araba almak kolaylaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’li vekil tepki çeken sözlerini böyle savundu: Türkiye’de ev ve araba almak kolaylaştı / Haberin Peşinde Urfa

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” sözleriyle tepki toplamıştı. Yaptığı yeni açıklamayla sözlerinin arkasında durduğunu belirterek kendisini savunan Nergis, “Hodri meydan diyorum. Ben bundan çekinmiyorum. Araba almanın, ev almanın artık çok kolaylaştığını, 20 yılla kıyaslandığında Türkiye’nin güçlendiğini tabi ki anlatacağız” dedi.

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis yaklaşık 2 ay önce katıldığı bir televizyon programında Türkiye’de şehir standartlının yükseldiğini ve vatandaşın alım gücünün yükseldiğini belirterek, “Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” ifadelerini kullanmıştı.

Kayseri’de katıldığı bir televizyon programında tepki toplayan sözlerine ilişkin açıklama yapan  AKP’li Nergis, kendini savundu.

“TÜRKİYE’NİN YAŞAM KOŞULLARI GELİŞTİ”

Konuşmasında 20 yıl öncesi ile bugünü kıyasladığını ve artık Türkiye’de ev ve araba almanın kolaylaştığını yineleyen Nergis şunları söyledi:

“Ben o yayında 20 yıl öncesini ve bugünü kıyasladım. Türkiye gerçekten her anlamda ihya oldu, güzelleşti. Yeşil alanlar çoğaldı, daha yaşanabilir, daha güzel şehirler var altyapı ve üstyapı noktasında. Bunlara değindim. 20 yıl öncesi kıyaslandığında ev sahibi olmak, araba sahibi olmak kolaylaştı. Bakıyorsunuz insanların yaşam koşulları değişti. Türkiye 20 yıl öncesinin Türkiye’si değil, çok daha farklı bir ülke. Türkiye’nin yaşam koşulları gelişti ve değişti”

“HODRİ MEYDAN DİYORUM”

Medyayı suçlayan ve sözlerinin çarpıtıldığını ifade eden Nergis, Türkiye’nin geliştiğini anlatmanın bir görevi olduğunu belirten Nergis açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“TÜRKİYE BÜYÜYOR, YABANCI SERMAYE GELİYOR”

Pandemiye rağmen Türkiye’nin büyüdüğünü dile getiren Hülya Nergis, “Pandemi koşullarına  rağmen Türkiye büyüyor. Yabancı sermaye geliyor, ihracat rakamları artıyor. İktidarımız her konuda rüştünü ispat etti. Dünya çapında bir liderimiz var. Uluslararası alana baktığınızda da Türkiye  bölgesel bir güç haline geldi” dedi.

KADIN ŞİDDETİNE İLİŞKİN DE TEPKİ ÇEKEN İFADELER KULLANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde yine katıldığı bir televizyon kanalında İstanbul Sözleşmesi’nin fesih kararını savunan AKP Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, kadın şiddeti hakkında tepki çeken sözler sarf etmişti. Nergis, “O kadınları öldüren şahısları da yetiştiren kadınlar. Hiç mi kadınların payı yok bu şiddette? Bu konuda sürekli erkekleri suçlayan bir dil de yanlış. Feminist söylemlerin bu kadar benimsenmesi, bayrak edilmesi, herkesin aynı ağzı konuşması beni rahatsız ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

AK Parti,AKP,Dünya,Haber,Hülya Nergis,istanbul,Kadın,Kayseri,Türkiye

AKP’li vekil tepki çeken sözlerini böyle savundu: Türkiye’de ev ve araba almak kolaylaştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!