G-CV0ZL47F6D
USD32,39
EURO34,61
GBP40,51
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.386,92
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Acaba Erdoğan’ın gözündeki perde kalkar mı? Davutoğlu’ndan Erdoğan’a ters köşe

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, iyileştikten sonraki ilk konuşmasında yoksulluk çeken vatandaşın dertlerini görmezden gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi. Davutoğlu ayrıca vatandaşlardan fahiş zamların ardından yüksek faturalarını paylaşmalarını istedi.

Koronavirüsü atlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk konuşmasına tepki gösteren Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, “İlk açıklamanızda covid ve faturalarla boğuşan milletimize duyarsız kalmanız ise üzücü” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüsü atlatması sonrası yaptığı ilk açıklamaya Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan tepki geldi.

Davutoğlu, Erdoğan’ın ilk konuşmasında vatandaşın mücadele ettiği koronavirüs ve fatura krizine yer vermemesini şu sözlerle eleştirdi:

“Covid-19’u atlattınız, geçmiş olsun Sn. Erdoğan. İlk açıklamanızda covid ve faturalarla boğuşan milletimize duyarsız kalmanız ise üzücü. Acaba eski ve yeni faturaları vatandaşlarımız burada paylaşsa Sn. Erdoğan’ın gözündeki perde kalkar mı? Ne dersiniz İlhami Işık?”

Covid-19’u atlattınız, geçmiş olsun Sn. Erdoğan. İlk açıklamanızda covid ve faturalarla boğuşan milletimize duyarsız kalmanız ise üzücü.

Acaba eski ve yeni faturaları vatandaşlarımız burada paylaşsa Sn. Erdoğan’ın gözündeki perde kalkar mı? Ne dersiniz @dunya20101 ?

— Ahmet Davutoğlu (@Ahmet_Davutoglu) February 11, 2022

Buyurun Sayın genel başkanım pic.twitter.com/yoFml30ujC

— İlhami Işık (@dunya20101) February 11, 2022

Erdoğan ne demişti?

Koronavirüsü atlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı hastalık sürecine ilişkin ”2 Sinovac 3 de Biontech oldum. Bu aşıların tesiri ile de hamdolsun rahat bir şekilde ve kısa bir zamanda geçirmiş oldum” açıklamasında bulunurken, “Elektrik zammını geri çekin” diyen Kılıçdaroğlu’na yanıt olarak ise, ”Muhalefetin yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik ve ezdirmeyeceğiz” demişti.

Acaba Erdoğan’ın gözündeki perde kalkar mı? Davutoğlu’ndan Erdoğan’a ters köşe

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!