G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO34,80
GBP40,73
BIST10.250,19
GR. ALTIN2.394,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

50 gün sonra iş başı yapan berberlerin randevu defterleri doldu

featured
YENİ NORMALE ADIM ADIM (MEHMET GÖKHAN ÖZBAL/GAZİANTEP-İHA) Korona virüsle mücadele kapsamında 21 Mart'ta kapatılan berberler ve kuaförler bugün itibariyle hizmete başladı.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Korona virüs tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan berber ve kuaförler, Şanlıurfa’da da 50 gün sonra iş başı yaptı. İl genelindeki berberler, traş olmak isteyen müşterilerine en erken Cuma gününe randevu verebiliyor.


Yaklaşık 50 gün sonra ilk mesaiye başlayan berber ve kuaförler, sosyal mesafe, maske ve hijyen gibi kurallara da dikkat ediyor. Berber ve kuaförler, randevulu sistem ile ilk mesailerini yapıyor. Berberler günler sonra mesaiye başlama sevincini yaşarken randevu defterleri ise Cuma gününe kadar doldu. Berberler, traş olmak isteyenlere en erken Cuma günü için randevu verebiliyor.


Müşterilerin traş talebine bir hafta sonra cevap verebildiklerini kaydeden berberler, “İlk müşterimiz aldık 50 gün sonra. Tüm hijyen kurallarına uyarak. Tek kullanımlık ürünler, havlular ve önlükler kullanıyor. Saat başı müşteri alabileceğiz. 45 dakika tıraştan sonra 15 dakika hijyen temizliği yağacağız. Eski havlularımızı kaldırdık” dedi.


Berberler eskiden olduğu gibi müşterilerine çay gibi ikramlarda bulunmayacaklarını kaydetti.
Randevulu sistemdeki ilk müşteriler ise “Bizim için psikolojik sınavdı. Berberlerin açılacağını öğrenir öğrenmez randevu aldık. Yaklaşık 2 aydır tıraş olamıyorduk” diye konuştu.


Eyyübiye’de Direkli Mahallesi’nde hizmet veren bir berber dükkanı sabahın erken saatlerinde kepenklerini açarak uzun bir aranın ardından müşterilerini kabul etti.

Açılma kararını son derece olumlu bulduğunu belirten berber esnafı, “Çok özlemiştim mesleğimizi, yaklaşık 50 gündür kapalı haldeydik. Sıkıntılar yaşamaya başlamıştık. Açılma kararı çok iyi oldu. İnşallah memleketimiz içinde iyi olur. Uzakta oturuyoruz, o yüzden erken gelip müşterilerimizi almaya başladık” ifadelerini kullandı.

50 gün sonra iş başı yapan berberlerin randevu defterleri doldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!