G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

5 Ocak 2021 günlük burç yorumları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5 Ocak 2021 günlük burç yorumları / Haberin Peşinde Urfa

Astrolog Murat İpek’ten 5 Ocak 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Kral, komutanıyla düello yapıyor.

Dersler vererek bizi yer yer bunaltan zamanın efendisi Satürn ile o yana buyana bulaşmaya yer arayan Mars tersleşirken arada kaynayan yine ölümlü bizler oluyoruz. Kazalara dikkat!

(MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)

KOÇ

Bugün eşinize, sevgilinize dönüp bakmanın, onun elini tutmanın zamanı. Özellikle ortak yaptığınız ve altından kalkmanız gereken işleri halletmek için harika bir zamanlama olabilir. İş, güç bekler siz yakınınızda duranları ihmal etmeyin yeter.

BOĞA

“Salı sallanır!” sözü bu gün sizi tam olarak anlatıyor diyebiliriz. İş kontakları kurmak, maddi konularda adım atmak için hiçte fena bir gün olmayabilir. O nedenle iletişim dilinize dikkat ettiğiniz sürece sorun yok. Sallayın Salı’yı.

İKİZLER

İkizler ne oluyor yahu?  “Salı sallanır” demişler sizde bir aşk macerasıyla bugünü sallayabilme potansiyeliniz hayli yüksek. Özellikle uzak yerlerden veya uzak yollarla alakalı biri size göz kırpabilir. Kırpsın, lütfen kırpsın siz çok sevilesi insanlarsınız. Sevgili diğer burçlar, bu satırları okurken saydırmayın çok ayıp.

YENGEÇ

Pazartesi kâbus gibi çöken sıkıntılar bugün eh, biraz daha azalmış en azından altından kalkacak bir hale gelmiş olmalı o nedenle dünün kaosu sizi biraz içe dönük bir hale getirmiş olabilir. Ama merak etmeyin siz içe dönüklüğünüzle baya hoş duruyorsunuz.

ASLAN

Ay bugün yükseleninizin elinden öpmekte. Ama aynı yükseleni burcunuzu kariyerden bombacı Uranüs ve evlilik evinden sevimsiz Satürn dede resmen dövmekte. Yani mümkünse bir arkadaşınıza sığının veya sevgilinize.

BAŞAK

Bugün daha çok kendinizle kalıp biraz hesap kitap yapacaksınız gibi görünmekte. Ah siz şimdi incik cıncık ne güzel faturaları alt alta dizer toplarsınız kim bilir? İyi ki yapıyorsunuz, bu iyi bir şey.

TERAZİ

Bugün özellikle taşınmaz mallarla ilgili bir konu varsa bu konuda çok iyi düşünerek hareket etmenizi tavsiye ederim. Gayet makul konuşmalarla bugün olmayacak bir şeye imza atmayın sakın.

AKREP

Para evinizde bulunan hafif meşrepliğe kayan hareketleri ile de ünlü Venüs, bugün pek sizden yana değil gibi duruyor. Bu anlamda çok istediğiniz bir şeyi edinmek doğrultusunda sizi engelleyebilir.

YAY

Otorite figürü birileri ile yan yana olmanız ve gelecek vaat eden bir konuşma içine girmeniz muhtemel çok planlı olmanızı ve karşınızdakilerin nabzına şerbet vererek isteklerinizi elde edebilirsiniz.

OĞLAK

Dünden kalan işlerin devamı için ideal bir gün. Yine gündeminizde varsa uluslararası meseleler sizin bahçenizde parlayan Güneş size gerekli desteği verecek gibi buna akademik konuları da ekleyebilirsiniz.

KOVA

İşte bu! Pandemi falan demeden bavulları hazırlayıp gitmeye kalmanız muhtemel bir gündesiniz. Ay yurtdışı yabancı kültürleri anlatan evde üstelik Satürn ile de iyi açıda. Olsun uzak yol yapamasanız da maskeyi takın bakkala kadar gidin gelin bu da bir şey.

BALIK

Sevgili balıklar öncelikle uyku ve psikolojinize dikkat etmelisiniz. Eğer uykusuzluk probleminiz varsa bunu ciddiye almanızda fayda var. Ayrıca dengeleri korumak adına bu kadar zorlamayın kendinizi.

Yaşam,Magazin,Magazin haberleri,Astroloji,burç yorumu,Burçlar

5 Ocak 2021 günlük burç yorumları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!