G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Haftalık burç yorumları – 28 Aralık-3 Ocak haftası burç yorumları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haftalık burç yorumları – 28 Aralık-3 Ocak haftası burç yorumları / Haberin Peşinde Urfa

Astrolog Aslıhan Kozluca

Haftaya güzel bir açı ile başlıyoruz. Pazartesi enerjimizi daha çok gruplarla birlikte olmak ve yeni girişimlerde bulunmak için kullanma eğiliminde olacağız.

30 Aralık Çarşamba 2020 senesinin son dolunayı var. Yengeç burcunda gerçekleşecek bu dolunay yine ikili ilişkilere odaklı konuları önümüze getirecek. Özellikle geçmiş ilişkilerimizle ilgili konular hafta boyunca gündemimizde olabilir. Duygusallığın ve eyleme geçme isteğinin mantığa baskın çıkacağı bu dönemde yanılgılara düşmemeye dikkat etmek çok önemli. İkili ilişkiler kadar finansal konularda da bazı netleşmeler yaşanacak. Bu alanda da aklı selim olmaya dikkat edilmeli.

1 Ocak Cuma ilham gerektiren çalışmalar yapmak, yaratıcı fikirler üretmek için güzel bir gün. Aynı zamanda ilişkilerde, özgürlükle ilgili konularda bazı durumlara sabretmek zorunda kalabiliriz.

2021’in ilk hafta sonunda evimizi, notlarımızı, dolaplarımızı düzenleme enerjisi yoğun olacaktır. İkili ilişkilerde de bazı hataların düzeltilmesi için güzel fırsatlarla karşılaşılabilir. Bu fırsatlar bazen beklenmedik bir tepkiyle de gelse, devamı güzel olabilir.

2020’yi uğurladığımız bu haftada, hepimize değerlerimizin kıymetini kaybetmeden anlayabildiğimiz ve onlara sahip çıkabildiğimiz bir sene olmasını diliyorum.

28 Aralık haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında iş ortamındaki gruplarda daha aktif olma, aynı zamanda işten bağımsız kendine vakit ayırma isteği baskın olacak. Hafta genelinde aileyle ve evle alakalı konular gündemde. Uzak akrabalar ve yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili karar verirken mantığı daha ön planda tutmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BOĞA

Bağımsız hissetmek ve hareket halinde olmak hafta başında en ağırlıklı istek olacak. Bu hafta yakın çevreyle olan iletişim ve eğitim konuları ağırlıklı gündemde. Finansal durumlarda ise gerçekçi olmayan hedeflere dikkat edilmeli.

YÜKSELEN İKİZLER

Pazartesi bırakmak istenilen alışkanlıklardan uzaklaşmak için güzel bir gün. Hafta genelinde maddi konularda netleşen süreçler, alınacak kararlar olacak. İkili ilişkilerde üstlenilen sorumlulukların iyi sorgulanması hayal kırıklıklarını engelleyebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında ikili ilişkilerde daha geniş düşünme ve arkadaşlarla paylaşımların artması ön planda. Bunun sonucunda şahsi alana daha fazla yoğunlaşma ve bireysel isteklere öncelik verme söz konusu. İş ortamında her söylenilene sorgulamadan inanmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN ASLAN

Günlük hayat akışını düzenlemeye yönelik girişimlerle başlayan bir hafta. Bırakılması gereken düşünceler, alışkanlıklar gündemde olacak. Bilinmeyen bazı haberler de su üstüne çıkabilir. Özellikle ikili ilişkilerde gözü kapalı davranmamak önemli.

YÜKSELEN BAŞAK

Çocuklarla vakit geçirme, sportif aktivitelerde bulunma enerjisi ile hafta başlıyor. Arkadaşlar hafta genelinde önemli yer tutacak. Ortaklı konularda ya da iş birliği içinde olunan alanlarda mantığı ön planda tutmaya gayret edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

Pazartesi evle ve ebeveynlerle ilgili konulara odaklanılabilir. Hafta genelinde iş hayatıyla ve sorumluluklarla alakalı kararlar vermek gerekecek. Çalışma arkadaşlarıyla olan iletişimde net olmaya ve karşı tarafı tam anlamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN AKREP

Hafta ilişkilerle ilgili yakın çevreye destek vererek başlıyor. Eğitim konularında ve hayata bakış şeklinde birtakım kararlar vermek gerekecek. Harcamalar ve kazançlar dengesini oluşturmada tedbirli olunması gereken bir hafta.

YÜKSELEN YAY

Pazartesi işle ilgili konulara odaklanmak, kazançları arttırma isteği yoğun. Giderlerle ilgili de birtakım düzenlemeler yapılacak. Bu hafta ikili ilişkilerde çok duygusal davranmak yerine gerçekçi olmak hayal kırıklıklarını önleyebilir

YÜKSELEN OĞLAK

Fiziksel olarak aktifliğin ön planda olacağı bir hafta. İkili ilişkiler ağırlıklı olarak gündemi oluşturacak. İlişkiyle ilgili bazı kararlar alınabilir. Yakın çevreyle olan ilişkilerde, iletişim şeklinde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

YÜKSELEN KOVA

Pazartesi ailevi konularda sonlandırılması gereken konulara farklı yaklaşımlar getirilebilir. Sağlıkla ilgili ihmal edilmiş konular gündeme gelebilir. Sosyal çevreyle ilgili yapılacak harcamalarda ya da arkadaşlara verilen sözlerde iyi düşünmeden hareket etmemeye dikkat.

YÜKSELEN BALIK

Hafta, son derece sosyalleşme enerjisiyle başlıyor. Aşk hayatında bazı netleşmeler yaşanabilir. Çocuklarla ilgili konularda da birtakım kararlar verilecek. İş hayatında bireysel korkulara kapılıp yanlış adım atmamaya dikkat edilmeli.

Sevgiler, Aslıhan Kozluca

Haftalık burç yorumları – 28 Aralık-3 Ocak haftası burç yorumları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!