G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Zoom’dan Türk kullanıcılar için önemli yenilik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zoom’dan Türk kullanıcılar için önemli yenilik / Haberin Peşinde Urfa

Zoom, Türk kullanıcılar için platform deneyimini geliştirme konusunda önemli bir adım attı. Platform, 30 Kasım’dan itibaren Türkçe dil desteği sunmaya başladı.

Video iletişim alanında her türlü kullanıcı ihtiyacına yönelik yenilikçi çözümleri ile dikkat çeken Zoom, Türk kullanıcılar için platform deneyimini geliştirme konusunda önemli bir adım attı. Platform, 30 Kasım’dan itibaren Türkçe dil desteği sunmaya başladı. Türkçe; Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Portekizce, Rusça, İspanyolca ve Vietnamca ile platformun desteklediği 13’üncü dil oldu. Bununla birlikte Zoom, Türkçe dil desteğini yardım merkezi ve web sitesine de ekledi.

TÜRK KULLANICILARIN PLATFORM DENEYİMİNE KONFOR KATACAK

Zoom Video Communications EMEA Kıdemli Müdürü Emrah Aydın, “Türkiye’deki kullanıcıların uzun zamandır Zoom’a gösterdiği ilgiden son derece memnunuz. Özellikle pandemi etkisi ile hem bireysel hem de kurumsal tarafta Türk kullanıcılarımızın sayısı ciddi bir şekilde arttı. Bu dönemde Türkiye, kullanıcı bazında dünyada en hızlı büyüyen 5 ülkeden biri oldu. Zoom’a ve sunduğumuz yeni özelliklere Türk kullanıcıların 2021 yılında da hem bireysel hem de kurumsal alanda ilgisi artarak devam ediyor. Platformumuza eklediğimiz Türkçe dil desteğinin, Türk kullanıcıların Zoom deneyimini daha konforlu hale getireceğini düşünüyoruz” dedi.

Zoom, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Zoomtopia 2021 etkinliğinde günümüzün dinamik çalışma ortamları için planladığı, etkileşim ve iş birliğinin geleceğini belirleyecek önemli yenilikleri duyurmuştu. Bu yılki etkinlikte üzerinde durulan konulardan biri de dil temelli olan iletişim boşluklarını ortadan kaldırmanın getireceği fırsatlar idi. Türkçe dil desteği bu bağlamda Zoom’un global kullanıcı topluluğu için daha da erişilebilir bir hale gelmesine katkı sağlayacak.

KAYNAK: DHA

güncelleme, türkçe dil desteği, zoom, TEKNOLOJİ Haberleri

Zoom’dan Türk kullanıcılar için önemli yenilik

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!