G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARI, BİR GÜNDE 960 KİŞİYE ULAŞTI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan ayının başlaması ve koronavirüs salgınını önlemeye yönelik uygulanan dört günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, çalışma tempolarını daha da hızlandıran Vefa Sosyal Destek Grupları ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde tüm ilçelerde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları, Ramazan öncesi başladıkları gıda kolisi dağıtımlarına, Ramazan ayının ilk günü de devam etti.

Virüs salgını riskine karşı sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların her türlü hizmetini yerine getiren Vefa Sosyal Destek Grupları, Ramazan ayının ilk gününde 960 vatandaşın evine gitti. 12 vatandaşın emekli aylığı ödemesi ve bankacılık işlemlerini yapan Vefa Sosyal Destek Grupları, 230 aileye gıda kolisi teslimi yaptı. Alışverişlerini yapacak yakını bulunmayan 156 vatandaşın alışverişlerini yaparak evlerine getiren gruplar, 7 vatandaşın ilaçlarını temin etti ve 3 vatandaşa da sağlık hizmetleri desteği sağladı. İl genelinde 552 vatandaşa da farklı konularda yardımcı olan Vefa Sosyal Destek Grupları, son 24 saatte 960 kişiye hizmet ulaştırdı.

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle dışarıya çıkamayan vatandaşların taleplerine de cevap veren Vefa Sosyal Destek Grupları, ayrı ayrı sorumluluklarına verilen mahallelerdeki vatandaşların evlerine taze ekmek dağıtımı da gerçekleştirdi.

Tüm kamu kuruluşları ve yerel yönetimlerle organize şekilde çalışan Vefa Sosyal Destek Grupları, Şanlıurfa 112 Acil Çağrı Merkezine gelen taleplerin alınmasıyla hızla harekete geçiyor. Acil Çağrı Merkezindeki Vefa Sosyal Destek Grubu operatörünün yönlendirmesi ile hızlıca adrese giden görevliler, vatandaşların hizmetlerini tamamladıktan sonra merkezi bilgilendiriyor.

VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARI, BİR GÜNDE 960 KİŞİYE ULAŞTI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!