G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,78
GBP40,70
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.400,73
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar ilçelerini ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar ilçelerini ziyaret etti / Haberin Peşinde Urfa

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, hafta sonu mesaisinde sırasıyla Evciler, Dazkırı, Başmakçı, Dinar, İscehisar, Bayat ve Emirdağ ilçelerini ziyaret ederek, ilçelerin genel durumunu yerinde öğrendi.

AFYONKARAHİSAR – 24.05.2022 – HİBYA – Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, hafta sonu mesaisinde sırasıyla Evciler, Dazkırı, Başmakçı, Dinar, İscehisar, Bayat ve Emirdağ ilçelerini ziyaret ederek, ilçelerin genel durumunu yerinde öğrendi.

Ziyarete Evciler Kaymakamlığı’ndan başlayan Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Kaymakam Burak Gürbüz’den ilçenin ekonomi, tarih, kültür, sağlık ve eğitim alanlarında genel durumuna dair bilgi aldı. Vali Yiğitbaşı birim amirlerinden de çalışmalarına ilişkin brifing aldı.

Çikolata yapımını deneyimledi

Ardından Evciler Kadın Kültür Kooperatifini ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, hünerli kadınların el emeği eşsiz lezzeti İncila çikolatasının üretim aşamaları hakkında bilgiler aldı. Kooperatif üyesi kadınlarla da görüşen ve çikolata yapan Vali Yiğitbaşı, kadınları tebrik etti

Kaymakamdan bilgi aldı

Vali Yiğitbaşı Dazkırı Kaymakamlığı ziyaretinde de Kaymakam Sercan Sakarya’dan ilçenin ekonomi, tarih, kültür, sağlık ve eğitim alanlarında genel durumuna dair bilgiler aldı.

Kadın Kültür Kooperatifine ziyaret

Kaymakamlık ziyareti sonrası Dazkırı Zübeyde Hanım Kadın Kültür Evi’ni ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, eğitim faaliyetleri ve işleyişi hakkında bilgi aldı. Zübeyde Hanım Kadın Kültür Evinde üretilen ürünleri de inceleyen Vali Yiğitbaşı, birbirinden güzel ürünler üreten kadınlarımızı tebrik etti.

İlçenin genel durumuna dair bilgi aldı

Başmakçı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Kaymakam Ali Ekber Ateş’ten de aynı şekilde ilçenin ekonomi, tarih, kültür, sağlık ve eğitim alanlarında genel durumuna dair ayrıntılı bilgi edinirken, birim amirlerinden de çalışmalarına ilişkin brifing aldı.

Büyülenmemek elde değil

Başmakçı ilçesi ziyareti sırasında haşhaş tarlalarını da ziyaret etme fırsatı bulan ve manzaraya kayıtsız kalmayan Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, haşhaş çiçekleri ile fotoğraf çektirdi. Vali Yiğitbaşı sosyal medya hesabından şu sözlerle düşüncelerini paylaştı:

“Hiç haşhaş çiçeği görmediyseniz, güzel şehrimizin simgesi haşhaşlar çiçek açtı. Türkiye’nin Yumurta Borsası, gül ve kuş cenneti Başmakçı İlçemizi ziyaretimde haşhaş tarlalarını görme fırsatı buldum. Manzara karşısında büyülenmemek elde değil.”

Emektar Kadınları Tebrik Etti

İscehisar’da bulunan Zakire Ayyıldız Kadın Kültür Evi’ni de ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, kültür evinin faaliyetleri ve işleyişi hakkında bilgi aldı. Kadın Kültür Kooperatifini de inceleyen Vali Yiğitbaşı, birbirinden güzel ürünler üreten emektar kadınları tebrik etti.

Mermer İhtisas OSB’ye Ziyaret

Mermerin kalbi İscehisar ilçesinde Mermer İhtisas OSB’yi ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, OSB’nin mevcut durumu, yürütülen çalışmalar, Mermer Akademisi’nde, mermer sektörünün katma değeri yüksek ürünler üretebilmesi, ihracatın artması için yapılan çalışmalara dair bilgi aldı.

Son Durak Emirdağ

Son olarak Emirdağ Kaymakamlığını ziyaret eden  Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Kaymakam Osman Bilici ‘den ilçenin ekonomi, tarih, kültür, sağlık ve eğitim alanlarında genel durumuna dair ayrıntılı bilgi aldı.

Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar ilçelerini ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!