G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

VALİ SALİH AYHAN “EĞİTİME KARA SEVDALI BİRİSİYİM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da geniş kapsamlı ilk toplantısını bugün okul müdürleri ile düzenlediği toplantıya ayıran Vali Salih Ayhan, eğitime verdiği önemi aktararak, okul müdürlerinin talep ve önerilerini dinledi.

GAP TAEM Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda idarecilere seslenen Vali Ayhan, “Eğitim benim için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birinci önceliğim olmaya devam edecek. Her zaman ilk toplantıyı da eğitimcilerle yapma konusunda hassasiyetimi sürdürüyorum. Bugün de Şanlıurfa’da geniş kapsamlı ilk toplantımızı eğitimcilerle yapmak istedim. Bu da eğitime verdiğim önemin en somut yansımalarındandır. Göreve başlayalı bir hafta oldu ve Şanlıurfa’mızda eğitimle ilgili aşılması gereken çok ciddi sorunların olduğu tarafıma iletildi. Ciddi çalışmaların yapılması gerekirken bu arada ‘hiç bir şey yapılmadı’ demek de doğru olmaz. Bugün Şanlıurfa’da binlerce okul ve binlerce kadro varsa yine bu bizden önceki yöneticilerimiz ve eğitimcilerimiz sayesindedir. Dolayısıyla bizden önce hizmet edenlere teşekkür ediyorum. Aldığımız bu bayrağı daha da ileriye taşımak için omuz omuza çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

“EĞİTİME ÂŞIK BİRİSİYİM”

Toplumsal değişim ve dönüşümün odağında eğitimin ilk sırada yer aldığını da sözlerinde aktaran Vali Ayhan, “Eğitime âşık birisiyim. Altını çizerek söylüyorum; eğitime kara sevdalı biriyim. İnşallah bu sevdamıza eğitimcilerimiz de karşılık verecek. Toplumsal değişim ve dönüşümün odak noktası mutlak suretle eğitimdir. Eğer eğitimde iyiysek hayatın her alanında iyiyiz demektir. Öncelikle önceliklerimizin en başında eğitim gelmelidir. İlerleyen günlerde tüm kurumlarımıza eğitimcilerden gelen tüm taleplerin amasız, fakatsız yerine getirilmesi konusunda talimat vereceğiz” diye konuştu.

Toplantı okul idarecilerinin talep ve önerilerini aktarması ile devam etti. Talepleri birebir dinleyerek notlar alan Vali Ayhan, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi vurgusunu yineledi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Yasin Akgül, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürleri katılım sağladı.

VALİ SALİH AYHAN “EĞİTİME KARA SEVDALI BİRİSİYİM”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!