G-CV0ZL47F6D
USD32,49
EURO34,82
GBP40,66
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.438,39
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi’nin bu yılki ana teması “Tamamlanamayan Puzzle Beyin”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi’nin bu yılki ana teması “Tamamlanamayan Puzzle Beyin” / Haberin Peşinde Urfa

Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi için geri sayım başladı. Disiplinlerarası Beyin Araştırmaları Derneği (DABAD) tarafından bu yıl 4’üncü kez düzenlenecek olan Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi, Nişantaşı Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 3 ve 4 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bilim insanlarının yüzyıllar boyunca ilgisini çeken, birçok araştırmaya konu olan karmaşık ve gizemli insan beyninin tamamlanmamış parçaları Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi’nde masaya yatırılacak. 

Disiplinlerarası Beyin Araştırmaları Derneği tarafından bu yıl 4. kez düzenlenecek olan Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi için geri sayım başladı. Nişantaşı Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 3 ve 4 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek kongrenin bu yılki ana teması “Tamamlanamayan Puzzle Beyin” olarak belirlendi.

İnsan beyninin gizemli yapısı konuşulacak

Bugüne dek görülmemiş zengin ve kapsamlı içeriklerin yer alacağı, iki gün sürecek olan kongrede, alanında uzman akademisyenler ve konuşmacılar ile genç araştırmacıların eğitimi amacıyla düzenlenecek pek çok kurs, panel ve konferanslar gerçekleştirilecek. 4. Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi, sinirbilimin içeriğini kapsayan birçok bilim dalına yer vererek genç yeteneklerin bilime ve beyne olan ilgilerini artırmayı, onlara bilgilerini ifade edebilecekleri bir alan yaratmayı ve bilim insanlarının sinirbilim alanında yaptıkları çalışmaların geliştirilmesini amaçlıyor. 

4. Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresinin içeriğinde; Zihin Felsefesi ve Sinirbilim Sempozyumu, 37 konferans, 31 panel ve 5 kurs yer alıyor. Yedi salonda eş zamanlı olarak alanında uzman 217 akademisyen konuşmacının katılımcılarla buluşacağı kongrede, eğitim cehalet ilişkisi, çağımızın hastalığı odaklanma ve dikkat eksikliği, hafıza ve yaratıcılık gibi birçok konu ele alınacak. 

2. Beyin Festivali’nde “Cahil Beyin” teması

4. Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresinde aynı zamanda Türkiye’nin 2. Beyin Festivali de gerçekleştirilecek. Gün boyu ardışık oturumlarla devam edecek etkinlikte “Cahil Beyin” temasıyla siyasette, eğitimde, sağlıkta, teknolojide ve daha pek çok alanda bir olgu olarak beyin konuşulacak.

Hibya Haber Ajansı

Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi’nin bu yılki ana teması “Tamamlanamayan Puzzle Beyin”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!