G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Ulaşımda 20 yılda yapılan hizmetlere nefesi yetmedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaşımda 20 yılda yapılan hizmetlere nefesi yetmedi / Haberin Peşinde Urfa

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı geçtiğimiz hafta Defne Devlet Hastanesi üzerinden yapılan siyasi algılara son 20 yılda yapılan hastane yatırımlarını tek tek saymaya çalıştığı video ile cevap verdi, video da sosyal medya da ço

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı geçtiğimiz hafta Defne Devlet Hastanesi üzerinden yapılan siyasi algılara son 20 yılda yapılan hastane yatırımlarını tek tek saymaya çalıştığı video ile cevap verdi, video da sosyal medya da çok ilgi gördü. Başkan Yazıcı bu sefer de 20 yılda yapılan otoyol, tüp geçit, havalimanı, köprü gibi ulaşım hizmetlerini saymaya çalıştı. Yarım saat süren videonun hızlandırışmış halini sosyal medya hesabında paylaşan Başkan Yazıcı’nın hizmetleri saymaktan nefesinin yetmediği ve sesinin zorlandığı görüldü.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, geçtiğimiz hafta Defne Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni üzerinden yapılan siyasi algılara cevap niteliğinde bir video paylaştı, videosunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan ve 20 yıldır yapılan sağlık yatırımlarını 1 dakikada saymaya çalıştı. Başkan Yazıcı bu sefer de 20 yılda yapılan otoyol, tüp geçit, havalimanı, köprü gibi ulaşım hizmetlerini saymaya çalıştı. Yatırımların anlatıldığı ve yarım saat süren video hızlandırılarak 2 dakikaya indirilirken yapılan hizmetleri saymaktan nefesinin yetmediği ve sesinin zorlandığı görüldü.

“Cumhurbaşkanımız evinin mutfağında video çekmedi”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir. Tolstoy öyle diyor. Aslında muhteşem hikayeler değil bütün insanlık hikayeleri. Ya yola çıkanların ya yoldan gelenlerin ya da yolda olanların hikayesidir. Yollar umuttur, hayattır. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, hepsi ortada göz önünde olan hizmet ve eserler devridir. Bu hizmet ve eserlerin en göz kamaştırıcıları, yollardır. Ulaşıma dair olanlardır. 22 bin 895 kilometre otoyol. 401 tünel geçiş. 434 köprü ve viyadük. 24 demiryolu hattı, 13 kent içi raylı sistem. 56 havaalanı ve havaalanı terminali. Özetle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan evinin mutfağında oturup video çekmedi. Yol yaptı, otoban yaptı, demiryolu yaptı, havalimanı yaptı, tünel geçişler yaptı. İnsan hikayelerine yol açtı, yollar açtı” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Ulaşımda 20 yılda yapılan hizmetlere nefesi yetmedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!