G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Üçkuyular İskelesi yeni yüzüyle hizmette

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üçkuyular İskelesi yeni yüzüyle hizmette / Haberin Peşinde Urfa

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin deniz ulaşımını güçlendirme çalışmaları sürüyor. Artan feribot kullanımı ile birlikte yolculara konforlu ulaşım imkanı sunmak için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, Üçkuyular Feribot İskelesi’ni yeniledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin deniz ulaşımını güçlendirme çalışmaları sürüyor. Artan feribot kullanımı ile birlikte yolculara konforlu ulaşım imkanı sunmak için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, Üçkuyular Feribot İskelesi’ni yeniledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı,  artan araç ve yolcu kapasitesi ile birlikte sefer sıklığının artırıldığı Üçkuyular–Feribot İskelesi’nde yenileme çalışmalarını tamamladı. İZDENİZ bünyesindeki 7 feribotun 15 dakika sefer sıklığında hizmet verdiği hatta  Üçkuyular İskelesi’nde bulunan mevcut yolcu bekleme salonu ile gişeler yenilendi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve İZBETON ekiplerince iskelenin açık alanında bulunan araç peronları, otobüs durakları ve otopark alanı da düzenlendi.

Araç bekleme kapasitesi artırıldı

28 metrekare alana sahip yolcu salonu 96 metrekaresi kapalı, 72 metrekaresi açık olmak üzere toplam 168 metrekareye çıkarıldı. 84 oturma kapasitesine sahip yeni yolcu salonunda iklimlendirme sistemi oluşturuldu. Yolcuların sefer saatlerini takip edebilmeleri için salona ekranlar yerleştirildi. Feribot araç bekleme alanında araç kapasitesi artırılarak 152’den 278’e çıkarıldı. Alanda 70 araçlık otopark yeri oluşturuldu. Böylelikle bu bölgedeki trafik sıkışığının da önüne geçilmiş oldu. Üçkuyular Feribot İskelesi’nin girişinde bulunan iki gişe de yenilenerek modern bir görünüme kavuşturuldu. Düzenleme çalışmaları 9 milyon 103 bin liraya mal oldu.

Bostanlı İskelesi’nde de düzenleme çalışmaları başlayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı Feribot İskelesi’nde de yolcu bekleme salonunu yenilemek ve iskele önüne bisiklet-scooter-motosiklet park alanı yapmak için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak.

Hibya Haber Ajansı

Üçkuyular İskelesi yeni yüzüyle hizmette

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!