G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Türkiye’nin en geniş katılımlı yazılım testi konferansı başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en geniş katılımlı yazılım testi konferansı başladı / Haberin Peşinde Urfa

Yazılım test uzmanları ve test / kalite dengesine önem verenleri bir araya getirmek amacıyla TesterYou’nun bu yıl üçüncüsünü düzenlediği uluslararası Live2Test 2023 konferansı başladı.

Online olarak gerçekleştirilen Live2Test konferansında, dünyaca ünlü teknoloji şirketlerinden test uzmanları ve Türkiye’den Getir, Çiçeksepeti, sahibinden.com gibi alanında öncü şirketlerin yazılım testi / kalitesi yöneticileri ile toplamda 45 konuşmacı yer alıyor.

Yazılım testi ve kalitesi konularında uzman bir danışmanlık şirketi olan TesterYou, dünyanın her yerindeki test uzmanlarının paylaşmaları, öğrenmeleri ve sosyalleşmeleri için kuruluş tarihinden itibaren bir dizi etkinlik düzenliyor. Bu yıl 23-24 Mayıs 2023 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek konferansta, teknoloji yoluyla ilerlemeyi yönlendirmeye kendini adamış dünyaca ünlü birçok uzman isim konuşmacı olarak yer alıyor. Türkiye’den Siemens, Çiçeksepeti, Getir, sahibinden.com, Arçelik gibi alanında öncü şirketlerin yazılım testi / kalitesi yöneticileri iki gün boyunca birbirlerine ilham olacak.

İlham kaynağı ve sosyal bir platform

Teori, pratik, düşünme, yenilik, farklılaşma ve eğlenceyi bir arada sunmayı amaçlayan TesterYou, Live2Test etkinliklerinde de benzer bir anlayışla yola çıkıyor. Dünya çapında teknoloji topluluğunun aktif katılımcılarıyla gerçekleşen Live2Test 2023 konferansı, uzmanların konfor alanlarından çıkarak sosyalleşebilecekleri bir platform olarak konumlanıyor. Çeşitli ülkelerden toplamda 45 konuşmacının yer alacağı etkinlikte dijital dönüşümden yazılım testi / kalitesi alanlarının geleceği ve yeni teknolojilerle ilişkisi üzerine birçok konuda konuşmalar gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin en geniş katılımlı yazılım testi konferansına açık davet

TesterYou tarafından gerçekleştirilen Live2Test, yazılım testi ve kalitesine odaklanan, sektörde tanınmış bir ISTQB konferans ağı etkinliğidir. Sektör uzmanlarının bilgi, deneyim ve vizyonunu toplulukla paylaşmasını amaçlayan etkinlik, mevcut konumuyla Türkiye’nin en geniş katılımlı yazılım testi konferansı olarak görülüyor. Live2Test konferansında konuşmacı olarak yer alan TesterYou Kurucusu Barış Sarıalioğlu, “Yazılım testi / kalitesi alanlarında çalışan ya da çalışmayı hedefleyen herkesin mutlaka kariyerine faydalı olacak yeni ufuklar göreceği, güzel networkler yaratarak sosyalleşeceği ve ilham alacağı bir etkinlik. Yılda bir kez düzenlenmesiyle kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu düşünüyor, tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.” sözleriyle Live2Test konferansına açık davette bulunuyor.

Hibya Haber Ajansı

Türkiye’nin en geniş katılımlı yazılım testi konferansı başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!