G-CV0ZL47F6D
USD32,49
EURO34,82
GBP40,66
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.438,39
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

TSK Orduevi bünyesine en az lise mezunu personel alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden başvuru…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TSK Orduevi bünyesine en az lise mezunu personel alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden başvuru… / Haberin Peşinde Urfa

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olan Orduevi’ne lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup, detaylar ve şartlar haberimizde.

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre; Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yer alan Orduevi’ne garson ve muhasebeci pozisyonlarında personel alımı yapılacak. Başvuru süreci 4 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecektir. Peki ilana nasıl başvuru yapılır?

Çanakkale Gelibolu Orduevinde görev yapmak üzere 2 kişilik kadro ile Garson ( Sevis Elemanı ) alımı yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için KPSS Şartı Aranmıyor.

KPSS siz Personel Alımı için adaylardan, İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek- Bu işi yaptığını gösterir en az 2 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gereklidir. Alımlar Noter Kurası ile belirlenecek. Belge kontrolü Noter kurası öncesi kontrol edilecektir.

Söz konusu kadroya başvuru için adaylar mutlaka Online başvuruda bulunması gereklidir. Başvurular İş İlan No (00006543337) ile yapılacaktır.

Hamzaköy Eğitim Merkez Komutanlığı Lisans mezunu adaylar içerisinden Muhasebeci alımı yapacak. Alımlar Kadın Erkek adaylar içerisinden Muhasebeci pozisyonunda yapılacak. Başvuru için adayların iktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler, Sosyal Bilimler Fakültelerinden Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe Finansman, Muhasebe ve Maliye, İktisat, İşletme, Muhasebe ve Finans Yönetimi bölümü mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

Aynı zamanda adayların geçerlilik süresi dolmamış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvurular, İş İlan No (00006543374) ile yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ!

 

türk silahlı kuvvetleri, işkur başvuru, tsk personel alımı, işkur personel alımı, Orduevi personel alımı, MEMUR Haberleri

TSK Orduevi bünyesine en az lise mezunu personel alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden başvuru…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!